Celebrity News

Katarina Šišmanović proslavila 35. rođendan i poručila: Želim da rodim dete i osnujem porodicu

Katarina Šišmanović proslavila 35. rođendan i poručila:  Želim da rodim dete i osnujem porodicu

Voditeljka kviza "Ko je na vrhu" Katarina Šišmanović proslavila je 35. rođendan u jednom beogradskom restoranu uz desetak najboljih prijatelja.

Fotografijom koju je objavila na Instagramu lepa voditeljka koja je prepoznatljivost stekla kroz dugogodišnji novinarsko-voditeljski rad u emisiji "Sve za ljubav" , zaintrigirala je pratioce, ali i poznanike.

- Bilo bi lepo da je Katarina našla srodnu dušu i nadamo se da će uskoro i to biti, ali sada je poklone dobila od prijatelja. Bila je izuzetno vesela i to nam je drago - otkrila je drugarica Šišmanovićeve za "Pulsonline".

Drugarice i drugovi voditeljke poželeli su joj zdravlje, sreću i da što pre sretne čoveka svog života, što i jeste njena jaka želja.

- U svojim dvadesetim sam na prvo mesto stavljala karijeru, izlaske i putovanja, a sad sam spremna da se nekome potpuno posvetim. Želim da rodim dete i osnujem porodicu i to će mi biti najvažniji cilj u narednim godinama. Želim muškarca koji će biti moj zaštitnik i pored koga ću se osećati voljeno i sigurno - ispričala je za jedan magazin nedavno popularna voditeljka.

Nakon večere među najdražima, Katarinu su razgalile numere koju su joj sedeći za njenim stolom otpevali Adil Maksutović i Marija Šerifović.