Celebrity News

Ketrin Zita-Džouns i Majkl Daglas - Primer da prava ljubav može da opstane u Holivudu

15/05/2018

story

Toliko bura i oluja su zajedno proživeli da su pravi uzor strpljivih supružnika koji su uprkos svemu odlučili da sve izdrže zajedno - u ovom modernom svetu kad se ljudi rastaju i zbog mnogo manjih problema

Punih 17 godina su u braku Ketrin Zita-Džouns imala je 31, a Majkl Daglas 56 kada su se venčali. Ona je u godinama koje su usledile obolela od bipolarnog poremećaja, on se borio s rakom grla. Više puta su živeli na dve adrese, ali uvek su se vraćali jedno drugome.

U ponedjeljak uveče supružnici su se pojavili u Jacob Javitz Centru u Njujorku kao gosti humanitarnog događaja upriličenog u svrhu prikupljanja sredstava za siromašne stanovnike Velike Jabuke.

Ona je nosila elegantnu usku crno-belu haljinu dužine do ispod kolena i asimetričnog kroja, uz salonke otvorenih prstiju. Jedan modni dodatak video se iz aviona i garantovao glamur slavne dame - upadljive viseće minđuše.

U crnom odelu i beloj košulji, uz kravatu boje vina koja je jedino odudarala od njihove crno-bele idile, uz svoju je životnu saputnicu sve vreme je stajao njen suprug, 74-godišnji glumac Majkl Daglas.

Jedno drugo nisu ispuštali iz ruku pa su još jednom pokazali da za pravu ljubav ne postoje problemi, ni godine. Ovaj par veže i dvoje zajedničke dece, 14-godišnja Karisa i 17-godišnji sin Dilan.