Celebrity News

Rajan Rejnolds otkrio tajnu srećnog braka sa Blejk Lajvli

Rajan Rejnolds otkrio tajnu srećnog braka sa Blejk Lajvli

Poznati holivudski glumac, Rajan Rejnolds otkrio je kako i na koji način on i njegova supriga Blejk Lajvli održavaju brak srećnim.

S obzirom da imaju enormno puno obaveza, karijere, pa čak i dvoje dece, interesantna je činjenica koliko ovaj holivudski par pleni ozitivnom energijom, a sad smo rešili i da saznamo njihov recept:

- Ne dozvoljavamo da se naši termini za snimanje filma preklapaju. To znači kad ja snimam film ona ne snima i obrnuto - odgovorio je Rajan.

Takođe, Rajan tvrdi da dobro organizovani termini supružnika olakšavaju svakodnevicu i da tada mnogo bolje "žongliraju" porodičnim obavezama.

- Oduvek sam pristalica da u braku i jedno i drugo ima "svoje vreme". Tada je čovek ispunjeniji, radio je ono što voli i ništa drugo mu ne pada teško. Zamislite da ste po ceo dan u kući, obavezama oko dece, dvorišta, opšta neorganizacija... Da li biste bili raspoloženi za bilo šta drugo što donosi da? Naravno da ne - dodao je Rajan.

Kako par ima dve ćerke, istakao je i koliko je zapravo lako ili teško boriti se sa tri "žene" u kući:

- Imati porodicu znači ne razmišljati o glupostima. Sveprisutan sam u njihovim životima maksimalno i mogu reći samo - uživam!