Celebrity News

Evo ko je pomogao u odabiru imena za bebu: Kloi objasnila zašto se njena ćerka zove baš Tru

Evo ko je pomogao u odabiru imena za bebu: Kloi objasnila zašto se njena ćerka zove baš Tru

Veoma važan član porodice predložio je ovo ime poznatoj mami...

Iako ćerka Tru Tompson neće nositi ni u imenu ni u prezimenu njihov zaštitni znak slovo "K" Međutim, Tru (istina) svakako će biti upamćena, jer njeno ime nosi posebnu simboličnost i značenje.

Kloi Kardašijan, ovoga puta bila je raspoložena da otkrije ko je prvi iz njihovog klana Kardašijan-Džener predložio da se devojčica zove imenom koje smo već pomenuli na početku.

- Odabir imena za dete je mnogo, mnogo teško jer mu dajete pečat za sva vremena - rekla je 33-godišnja Kloi.

- Oduvek sam želela da moja beba nosi ime sa početnim slovom "T", ali mi je bilo mnogo teško da smislim, odnosno izaberem ono koje mi se najviše sviđa. Tako smo jedne večeri u toku porodičnog skupa, upravo razgovarali o tome, te je moja baka samo rekla "neka se zove Tru". Ne samo da je slatko i kratko poput Sejnta, Nort, Drim, već je i takođe značajno za ovu porodicu - bila je iskrena Kloi.

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Mar 11, 2018 at 10:20pm PDT

U toku trudnoće, Kloi je ipak pokušavala da se priseti nekog drugog, zvučnijeg imena, međutim ono što je baka predložila, definitvno je odzvanjalo u njenoj glavi, kao pravi odabir.

- Baka mi je objasnila da je Tru ime mog pradede kao i srednje ime mog dede - rekla je Kloi koja definitivno nije mogla da se otrgne bakinoj želji.

Uprkos tome što živi u Klivlendu sa svojim još uvek zakonitim suprugom Tristanom Tompsonom, Kloi ne može da se odupre želji i utisku da jedva čeka da se vrati kući u Los Anđeles, gde će mala Tru imati priliku da više vremena provodi sa svojom bakom.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on May 12, 2018 at 5:37am PDT

- Red je da Tru malo upozna osobu koja joj je dala najlepše ime na svetu. A mi smo porodica koja je uvek držala do tradicija. Pa, tako će biti i ovog puta.