Celebrity News

Rekli su sudbonosno "DA"! Princ Hari i prelepa Megan upravo venčani - Najlepše fotografije sa kraljevske ceremonije

Rekli su sudbonosno "DA"! Princ Hari i prelepa Megan upravo venčani - Najlepše fotografije sa kraljevske ceremonije

Britanski princ Hari i američka glumica Megan Markl izgovorili su danas sudbonosno "da" u crkvi Svetog Džordža, nadomak Vindzorskog dvorca.

Nevestu je prethodno do oltara doveo Harijev otac, princ Čarls.

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa izgledala je prelepo u raskošnoj venčanici. Srećna i zadovoljna, spremna je ušla u kapelu i iz večne ljubavi svom sad već zakonitom suprugu izgovorila sudbonosno da.

Nikako ne smemo zaboraviti činjenicu da je i Kejt Midlton bez obzira što se tek nedavnio porodila, došla da Megan pruži podršku, budući da je pre nekoliko godina i ona bila na identičnoj poziciji i sa istom dozom treme, ali i zadovoljstva u isto vreme. Kejt je kao i uvek bila fenomenalno obučena, kao prava plemkinja. U društvu princeze Šarlot, princa Džordža i supruga Vilijama željno je iščekivala da iz kapele istupi novi kraljevski par.

Budući da se pre koji dan povela priča da kraljica Elizabeta više voli Kejt od Megan, te kako u zvaničnom saopštenju nije oslovila sa "mila i draga Megan" neizostavna je činjenica da je kraljica pružila potpunu podršku mladencima.

Prve fotografije princa Harija i Megan Markl tik pred venčanje

Nadbiskup je tražio od mladenaca da se obavežu na večnu ljubav. Takođe, od njihovih najbližih i najmilih, tražio je pristanak, ali isto i obećanje na podršku i ljubav prema ova dva člana kraljevske porodice.

Poznate ličnosti polako pristužu na veliku ceremoniju kraljevskog venčanja

 

Zavirite u kapelu u kojoj će biti održano venčanje princa Harija i Megan Markl (foto/video)

Ceremoniju venčanja princa Harija i zgodne Amerikanke pratili su milioni gledalaca, kako ispred malih ekrana tako i ispred kapele Vindsor. Nakon ovog crkvenog obreda mladenci su se uputili u polusatnu vožnju kraljevskom kočijom po posedu dvorca Vindsor kako bi pozdravili okupljene obožavaoce.

U našoj galeriji pogledajte hronološki atmosferu pre i posle kraljevske ceremonije kao i video koji vam donosimo u prilogu...