Celebrity News

Venus Vilijams: Teniserka učestvovala u saobraćajci sa smrtnim ishodom

Venus Vilijams: Teniserka učestvovala u saobraćajci sa smrtnim ishodom

Teniska zvezda Venus Vilijams izazvala je automobilsku nezgodu početkom meseca, u kojoj je poginula jedna osoba, saopštila je američka policija, javlja AP.

Prema saopštenju policije Palm Bič Gardensa, koje je objavljeno u četvrtak, svedoci su naveli da je Vilijams projurila kroz crveno svetlo 9. juna i izazivala sudar.

U nesreći je povređen 78-godišnji Džerom Barson, koji je preminuo dve nedelje kasnije.

Kako se u izveštaju navodi, automobil marke "Hjundai" koji je vozila Barsonova supruga Linda, udario je sa bočne strane u teniserkin terenac, a Linda je istražiteljima rekla da se približavala raskrsnici kada se upalilo zeleno svetlo i da nije mogla da se zaustavi na vreme.

Linda Barson je pretrpela lakše telesne povrede, a 37-godišnja Vilijams nije bila povređena.

Vilijamsova je rekla islednicima da je imala zeleno svetlo i da je morala da zaustavi na sredini raskrsnice zbog vozila ispred njenog. Ona kaže da nije videla vozilo Barsonovih kada se našla na njihovoj traci.

A post shared by Venus Williams (@venuswilliams) on Apr 21, 2017 at 2:10pm PDT

Gradonačelnik Palm Biča, Pol Rodžers izjavio je da se nezgoda istražuje, a da optužnica protiv teniserke nije podignuta.

Kako navodi agencija, prema izveštaju, ona nije bila pod uticajem opojnih supstanci.

Advokat Venus Vilijams Malkolm Kaningem rekao je da je ona ušla vozilom u raskrsnicu dok je na semaforu bilo zeleno, i da je išla brzinom od pet milja na sat (manje od 10 kilometara na sat), kada je drugo vozilo udarilo u njeno.

Kako se navodi, Kaningem je u saopštenju u četvrtak rekao da je ona izrazila "najdublje saučešće porodici koja je izgubila voljenu osobu".

Advokat je rekao da Vilijams nije dobila mandatnu kaznu, niti je optužena.

A post shared by Venus Williams (@venuswilliams) on May 28, 2017 at 3:33pm PDT

Autor: story.rs
Izvor: Agencije
Foto: Guliver/Getty Images

Komentari (0)

Loading