Celebrity News

Krisi Tajgen pokazala kako izgleda njeno telo posle porođaja (foto)

22/05/2018

story

Krisi Tajgen (32) je pre četiri dana na svet donela drugo dete, sina po imenu Majls Teodor Stivens. Manekenka je rešila da, baš kao što to manekenke i inače rade, brže-bolje na društvenim mrežama sa svima podeli kako joj telo izgleda nakon porođaja.

Samo što, za razliku od koleginica, nije dala sve od sebe da izgleda kao da nikad nije ni bila trudna, već je sasvim otvoreno i iskreno podelila kako izgleda telo jedne normalne žene koja je pre nekoliko dana donela bebu na svet.

Krisi je podelila fotku na kojoj se vidi da nosi medicinski donji veš sa pojasom, kakav se inače daje porodiljama. Ovaj veš je napravljen od mrežice, kako bi koža mogla da diše, a u isto vreme i drži na mestu uložak ili pelenu koju žene nose posle porođaja. Da, ne zvuči ni izbliza glamurozno kako "tri dana posle porođaja a već je vratila staru liniju" fotke kakve inače viđate kod manekenki, zar ne?

Krisi je poznata po tome što niti trpi niti plasira gluposti i ne voli previše da uvija stvari - pa zato i ne iznenađuje što nam je upravo od nje stigao podsetnik na to da telo žene posle porođaja zahteva vremena da se oporavi, ali da je, i pored svega toga, prelepo i savršeno baš takvo kakvo jeste.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on May 20, 2018 at 9:04pm PDT

Manekenka je nedavno i na Tviteru, u svom maniru, objavila da je "život posle porođaja mnogo lakši kad se ne pocepaš u potpunosti", misleći na cepanje perineuma, do kojeg često dolazi prilikom porođaja. Kako kaže, to joj se desilo prilikom prvog porođaja sa ćerkicom Lunom i, kao što možete da pretpostavite (ili znate) nije nimalo prijatno.

Ali, dešava se, i super je da žene znaju da se dešava svima. Vremenom sve zaraste i dođe na svoje mesto, a nagrada je, kažu majke, vredna svega.