Celebrity News

Zašto je Megan umirala od smeha dok je njen muž Hari držao ozbiljan govor? (video)

Zašto je Megan umirala od smeha dok je njen muž Hari držao ozbiljan govor? (video)

Princ Hari i Megan Markl u utorak su odradili prvo službeno pojavljivanje otkako su se u subotu venčali u Vindzoru. Hari je na zabavi u bašti Bakingeske palate održao govor posvećen ocu povodom njegovog rođendana

Princ Čarls ove godine će u novembru proslaviti 70. rođendan, a sa svečanim proslavama povodom obeležavanja ove brojke već se započelo.

Naime, u utorak je u Bakingemskoj palati održana zabava u njegovu čast gde je princ Hari održao i prigodan govor posvećen ocu koji je kratko morao da prekine. Naime, razlog tome bila je pčela koja se zaletala u njegovo uvo, a iako je on pokušavao da je ignoriše, to mu nije uspelo.

- Ova pčela se baš namerila na mene - rekao je i kratko prekinuo govor, što je nasmejalo sve prisutne, kao i njegovu suprugu Megan koja se trudila da smeh sakrije rukom, ali joj to nije uspelo.

Ni Kamila Parker nije mogla da ostane ozbiljna, a pošto Čarls nije odmah shvatio šta se dogodilo, njih dve su mu objasnile.

Takođe, bilo je to prvo zvanično pojavljivanje princa Harija i njegove supruge Megan nakon što su u subotu razmenili bračne zavete.