Celebrity News

Šuška se da se Biković ženi? Evo šta Barbara kaže na to

Šuška se da se Biković ženi? Evo šta Barbara kaže na to

Saznalo se nedavno da je Miloš Biković u vezi sa prelepom manekenkom iz Valjeva, Barbarom Tatalović, a onda su krenule priče da je poznati par sve bliže oltaru. Posle govorkanja o venčanju zanosna brineta na Instagarmu ovo poručuje.

- Nikada nisam mogla da poverujem u to da ću na reč “papir” osećati izuzetnu neprijatnost u predelu stomaka, a mama je, ipak, bila u pravu - napisala je danas Barbara.

Barbara je jasno poručila da nije ljubitelj papira. Ovakva rečenica i nije iznenađenje imajući u vidu da je Barabara veoma mlada, ali i da je njena veza sa našim glumcem Milošem Bikovićem, takođe, "mlada i sveža". Zabavljaju se njih dvoje tek nekoliko meseci.

Čim se saznalo za romansu uspešnog para, brzo su postali najzanimljiviji par na domaćoj javnoj sceni. Pratile su se tako i Bikovićeve bivše ljubavne "avanture".

Jedna od njegovih najdužih veza bila je ona glumicom Brankicom Sebastijanović, trajala je dve godine, a njihov raskid 2016. je mnoge iznenadio. Nakon ljubavi sa Brankciom počeo je romansu koleginicom iz Rusije Aglajom Tarasovom, sa kojom se prošle godine upoznao na snimanju filma "Led".

Vest o raskidu sa lepom Ruskinjom usledila je nakon što se Aglaja nije pojavila na premijeri "Leda" u Beogradu, pre dva i po meseca.