Celebrity News

Džej Zi kroz stihove potvrdio da je varao Bijonse

Džej Zi kroz stihove potvrdio da je varao Bijonse

Ništa tako nije moglo da uzdrma i šokira svetsku šou-biznis scenu kao poslednji album pop dive Bijonse Nouls, u kom je, do detalja otkrila kako je dugogodišni partner, reper i producent Džej Zi vara.

Medijska tema broj jedan, preko noći je postala "Beki, sa dobrom kosom", kao i spekulacije ko bi to mogao da bude. Korak napred su napravili fanovi pop dive, koji su u Beki prepoznali najpre pop pevačicu Ritu Oru, a potom i brojne druge poznate dame.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Sep 7, 2016 at 11:06pm PDT

Iako se ni Bijonse i Džej Zi nisu naknadno izjašnjavali na pitanja o bračnom neverstvu, konačno je usledio odgovor od popularnog repera, i to u vidu novog albuma "4:44".

- Umalo da sam postao Erik Benet - repuje u jednoj pesmi, aludirajući na bivšeg supruga Hale Beri koji ju je prevario, ali i "sj*baću sve ako mi daš prilike, Beki, ostavi me na miru" nastavlja dalje u pesmi. Takođe, Džej Zi se osvrnuo na famozno premlaćivanje u liftu, kada ga je Solanž Nouls išutirala: "Napao si Solaž jer je sve znala, sve što je trebalo da uradiš je da se izviniš".

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Oct 3, 2015 at 1:11pm PDT

A u jednoj pesmi, Džej Zi se izvinjava i kaže: "Žao mi je, često sam ženskaroš, trebalo je dete da mi se rodi da bih gledao svet ženskim očima".

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on Jun 7, 2015 at 8:06am PDT

Izvor: blic.rs

Foto: Guliver/Getty Images

Komentari (0)

Loading