Celebrity News

Evo šta je Ceca Ražnatović poklonila ćerki Anastasiji za 20. rođendan

Evo šta je Ceca Ražnatović poklonila ćerki Anastasiji za 20. rođendan

Folk diva Svetlana Ražnatović pažljivo sluša želje svoje dece, pa je tako Anastasiji za rođendan organizovala proslavu na kojoj će biti oko sto gostiju.

Anastasija će večeras okupiti najbliže prijatelje i porodicu u jednom restoranu u Beogradu na rođendanskoj žurki, koja je poklon od njene mame. Cecina naslednica dugo je razmišljala o poklonu za rođendan, a kako je najbitnije da se lepo provede sa svojim najbližima, od mame je tražila da organizuju slavlje.

- Anastasija nije imala posebnih želja za rođendan osim te žurke. Ona je razmišljala da to bude mala proslava u krugu porodice, ali se kasnije ipak odlučila za slavlje u restoranu. Ceca je zajedno sa Anastasijom razmišljala o svakom detalju proslave, te se svi raduju večerašnjoj žurki. Pored Anastasijinih prijatelja, na proslavi će se naći i mnogi pevači koji će zapevati za slavljenicu. Naravno, kao i svake godine mikrofona će se latiti i Ceca koja će ispuniti ćerki muzičke želje. Ražnatovići su pozvali oko sto najbližih prijatelja i članova porodice - kaže izvor za Blic koji je upućen u celu priču.

- Anastasijinom rođendanu se raduje i njen brat Veljko, koji je poznat kao pravi veseljak. Još uvek ne znam koje je on iznenađenje spremio za sestru, ali sigurno je nešto što će je oduševiti. Njih dvoje su veoma vezani, te nije čudno što često jedno drugo iznenađuju - dodaje izvor.

I Ceca je potvrdila ove informacije.

- Kao i svaki roditelj, tu sam da ispunjavam želje svoje dece. Naravno, one koje su u granicama realnih. Anastasija nije imala nikakvih velikih prohteva osim da napravimo slavlje. Podržala sam je i jedva čekam da zajedno uživamo na slavlju - rekla je folk diva za Blic.

Inače, Anastasija je veoma popularna u regionu, a njena želja je da se bavi muzikom.

- Mišljenja sam da svako treba da radi ono što voli, da se bavi nečim što ga ispunjava. Fantastična je privilegija u tome i uspeti. Naravno, za tako nešto potrebno je mnogo rada, odricanja, unapređivanja... Na to sam spremna, to je moja velika želja i uradiću sve što je u mojoj moći. Moja majka je gradila svoj put, ja gradim svoj, a svačiji put je autentičan. Trudiću se da radim najbolje što mogu, a za sve ostalo - vreme će pokazati - rekla je Anastasija, a zatim je otkrila i koje su njene rođendanske želje:

- Iako možda zvuči kao kliše, to je pre svega zdravlje, puno radosnih i lepih momenata sa mojim najbližima, i da budem uspešna u onome što budem radila. Sve ostalo je prolazno i manje važno.

Ceca je svojevremeno pričala koliko je teško biti roditelj.

- Veoma je teško. To znaju svi oni koji su roditelji. To je najzahtevnija uloga i obaveza. Ne postoji nijedan priručnik kako najbolje izvesti svoju decu na put. Svaki se čovek individualno trudi da svoje iskustvo i znanje prenese na svoju decu. Tako sam i ja. Pošto nisu odrastala uz oca, imala sam punu podršku sestre Lidije, i mogu vam reći da uspešno obavljamo taj zadatak. Mogu da kažem da sam ponosna na svoju decu, kako su vaspitana, odgojena, obrazovana su. Dovoljno su zreli da sami donose odluke u svemu. Dok sam živa, biću im vetar u leđa.