Celebrity News

Treće slavlje: Anja Stojković i Igo Valente izgovoriće sudbonosno "da" u Sabornoj crkvi u Beogradu

Treće slavlje: Anja Stojković i Igo Valente izgovoriće sudbonosno "da" u Sabornoj crkvi u Beogradu

Nakon građanskog venčanja i gala veselja u Francuskoj, ćerka bivšeg fudbalera Anja izgovoriće sudbonosno “da” suprugu Igou Valenteu u nedelju u Sabornoj crkvi. Nakon toga 300 svatova će se do zore veseliti u obližnjem restoranu.

Ćerka proslavljenog srpskog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija, Anja venčaće se u nedelju i u Beogradu, nakon dva glamurozna slavlja koja su priređena u Francuskoj. Ona i njen suprug Igo Valente izgovoriće sudbonosno „da” pred Bogom u Sabornoj crkvi, a za organizaciju svadbe zaduženi su Piksi i njegova supruga Snežana. Nakon građanskog venčanja koje je u martu održano u Parizu, potom mesec dana kasnije svadbenog veselja koje je upriličeno na jugu Francuske u Antibu, na red je došlo crkveno venčanje, i to u Beogradu, piše „Blic”.

Објава коју дели Anja Valente (@anja) дана 1. Мај 2018. у 4:52 PDT

– Nisu želeli da neko od gostiju ne može da prisustvuje njihovom slavlju, te su iz tog razloga doneli odluku da održe čak tri svadbe. Dragan je želeo da okupi sve članove familije, prijatelje i bliske saradnike, te je tim povodom zakupio ceo restoran na Kalemegdanu. Nakon tradicionalnog venčanja u crkvi, zvanice će preći u restoran. Biće oko tri stotine svatova koji će se pod otvorenim nebom veseliti do ranih jutarnjih časova. Uveliko se radi priprema prostora, a upravo zbog toga su članovi porodice u Beograd stigli nekoliko dana ranije kako bi sve pripremili za slavlje i uverili se da su dekoratri ispoštovali sve što su se mejlom i putem telefona dogovorili – objašnjava izvor upućen u organizaciju, i dodaje:

– Venčanju će prisustovati i dvadesetomesečna ćerka mladenaca Indija Rouz o kojoj će tokom celog dana brinuti dadilje. Anji će ovo biti treća venčanica koju je odabrala da ponese, ovog puta pred srpskim svatovima, među kojima će pored rođaka biti veliki broj Piksijevih saradnika. Sa mladoženjom stižu njegova porodica i nekoliko drugara. Igou će ovo biti drugi boravak u Beogradu, a kako su mu se i prvi put tradicija i običaji naše zemlje dopali, ovo će biti još jedno iskustvo više za njega.

Објава коју дели Anja Valente (@anja) дана 11. Мај 2018. у 1:57 PDT

Piksi za „Blic“ kaže da se na poseban način raduje ovom slavlju.

– Biće ovo veoma radostan dan za nas. Najavili smo da će biti crkvenog venčanja i ono će biti održano u Sabornoj crkvi. Mnogi prijatelji nisu mogli da dođu u Francusku, na Azurnu obalu, pa ćemo se sada videti. Svadba u Srbiji nam je bila velika želja i tu želju ćemo ispuniti, to je naša tradicija. Naša deca znaju koliko pridajemo značaja tradiciji, te se iz tog razloga posebno radujemo ovom slavlju – rekao je Dragan za Blic, koji jedva čeka svečanost u svojoj domovini.

S obzirom na to da je proslavljeni reli vozač Igo Valente katolik, nakon razgovora sa suprugom Anjom doneli su odluku da venačnje obave u pravoslavnoj crkvi u Beogradu.

– Venčanje u duhu naše tradicije planiramo je za kraj maja. Posebno mi je drago što je Igo pristao da se venčamo u našoj crkvi. Za četiri godine, koliko smo zajedno, dobro je upoznao i zavoleo srpsku kulturu, što je jedan od razloga zašto je prihvatio da se venčamo u pravoslavnom hramu. Mnogo voli naše običaje, hranu i muziku – rekla je Anja nedavno.

Објава коју дели Anja Valente (@anja) дана 23. Мај 2018. у 12:18 PDT