Celebrity News

Poznati holivudski par otkrio ime druge ćerke koje je iznenadilo fanove

Poznati holivudski par otkrio ime druge ćerke koje je iznenadilo fanove

Slavni holivudski par, Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds otkrili su ime svoje druge ćerke, a čitav svet je ostao šokiran njihovim izborom.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds su u braku već šest godina, a ponosni su roditelji dve devojčice - jednogodišnje Ines i trogodišnje Džejms.

I dok se Ines mnogima dopada, u prevodu znači “čistoća”, “svetost”, nikome nije jasno zašto je slavni par za stariju devojčicu izabrao muško ime.

Rajan je za portal mrporter.com objasnio zašto su se odlučili za njega.

Naime, pre nego što se oženio sa Blejk, Rajan nije bio u dobrim odnosima sa svojim ocem Džejmsom. Njegov tata je boleo od Parkinsa, a pre nego što je preminuo Rajan je uspeo da izgladi odnose sa njim i da se pomire. Za to, kako kaže, zaslužna je njegova današnja supruga.

Upravo zbog toga, glumački par je odlučio da svojoj ćerkici dodeli ime po dedi, iako su bili svesni da će malena ceo život imati "probleme" zbog imena.

- Naša ćerkica za sada misli da nema nikakve razlike između nje i dečaka, da može sve što i oni. Nadam se da će tako ostati i u budućnosti - istkla je lepa glumica.