Celebrity News

Marina Tucaković Anastasiji povodom rođendana priredila gest za pamćenje

Marina Tucaković Anastasiji povodom rođendana priredila gest za pamćenje

Naslednici Cece Ražnatović je oduvek bila velika želja da joj prvu numeru uradi mamina dugogodišnja prijateljica, ali je u poslednje vreme počela da odustaje od te ideje jer je Marina teško bolesna.

Taša nije htela da je opterećuje i zamara sada kada je najbitnije da ova poznata autorka pobedi rak dojke.

– Anastasija sa Cecom mesecima traži pesmu koju bi mogla da snimi. Odmalena je sanjala da joj prvu numeru uradi Marina, ali zbog njene bolesti htela je da da šansu drugim autorima. Preslušala je sa majkom na desetine pesama, ali joj se nijedna nije svidela. Skroz se smorila! Ponekad je jako tužna zbog toga jer sada jedva čeka da objavi singl – kaže izvor blizak Ražnatovićima.

On dodaje da je Ceca htela da joj ispuni želju, ali nije želela da deranžira Marinu.

– Ceca voli Marinu kao majku i nikada je ne bi opteretila poslom sada kada se bori za život. Međutim, drugi autori čije je tekstove Anastasija čitala preneli su Tucakovićevoj koliko je Taša tužna. Odmah je pozvala Cecu i rekla da će dati sve od sebe da napiše jednu lepu, žensku, modernu pesmu. Pevačica se protivila jer zna kakvo je njeno zdravstveno stanje, ali joj je Marina objasnila da joj te neće biti napor jer njenu ćerku poznaje još otkako je bila u pelenama – objašnjava njen sagovornik.

Prema njegovim tvrdnjama, Ceca dugo nije pristala na to, ali joj je Marina objasnila da joj prija da piše:

– Rekla joj je da ima inspiracije, da se tako opušta i zaboravlja na svoje muke i da će joj biti zadovoljstvo.

Ceca je potvrdila da je Anastasija oduvek želela da joj Marina napiše prvu pesmu:

– Taša bi volela da zapeva neki lep Marinin tekst i ja sam sigurna da će joj se ta želja ispuniti. Međutim, sada je najbitnije da da Maki bude bolje, lako ćemo za muziku – kaže Ceca.