Celebrity News

Mirka i Vujadin spremni za četvrto dete?

Mirka i Vujadin spremni za četvrto dete?

Fudbaler Crvene zvezde i suprug poznate glumice kaže da ne želi da govori na temu venčanja s njom, ali da svakako ima planove za nju.

Vujadin Savić nakon osvojene titule prvaka Srbije uživa u zasluženom odmoru, a dok čeka pripreme za narednu sezonu, otkriva da je spreman da postane otac i četvrti put.

- Ne želim da pričam na temu venčanja sa Mirkom, ali mogu potvrditi reči svog kuma da smo, što se tiče dece, moja supruga i ja tek počeli - kroz smeh kaže Vujadin za "Alo".

Mirka i Vujadin su u vanbračnoj zajednici više od devet godina i imaju troje dece, Andreja, Andrijanu i Mihajla. Mirka je u jednom intervjuu izjavila da se za oca svoje dece nije udala, zbog mnogobrojnih obaveza koje on ima kao fudbaler.

- On je profesionalni sportista i stvarno ima malo vremena. Oni su željni svoje zemlje, naših kafana, diskoteka, izlazaka i onda, prema mom mišljenju pamtenije je da taj odmor iskoriti sebe da zadovolji. Stvarno mislim da je suludo da nam prioritet posle troje dece bude da se venčamo - rekla je glumica u jednom intervjuu.