Celebrity News

Luka podigao tužbu protiv Nataše: Evo šta sad traži od nje!

Luka podigao tužbu protiv Nataše: Evo šta sad traži od nje!

Nataša Bekvalac, koju je Luka Lazukić pretukao početkom aprila, šokirana je činjenicom da sada već bivši suprug želi da je izbaci na ulicu, i to sa dva maloletna deteta!

Lazukić je Nataši poslao tužbu u kojoj stoji da potražuju 150.000 evra, koliko je, prema njegovim navodima, uložio u svadbeno veselje na Ibici, ali i renoviranje stana u Beogradu i salaša u Čeneju.

- Luka je podigao tužbu protiv Nataše u kojoj je naveo gde je sve navodno i za šta davao pare. On od nje traži da mu vrati 150.000 evra koje je dao za venčanje na Ibici i koje je uložio u remont stana u Beogradu i vile na Čeneju. Nataša ne može da veruje šta je doživela od čoveka koji je sve vreme živeo pod njenim krovom, a kome je pre samo tri meseca rodila ćerku Katju, koju bi eventualnim dobijanjem tog spora bukvalno oterao na ulicu - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Luka je išao toliko daleko da je u tužbi nabrojao i najsitnije stvari na koje je trošio novac, pa je tako, između ostalog, naveo i escajg koji je kupio za kuhinju u novoj vili. Njega ne zanima da li Nataša ima taj novac koji on potražuje, već se nada da će dobiti spor i tako prisvojiti jednu od nekretnina - završava priču izvor.

Kako dalje saznajemo, Natašin najveći adut u novoj borbi koju ima sa još uvek zakonitim suprugom je činjenica da je on ostao dužan radnicima koji su izvodili radove na vili u Čeneju, a koji su spremni da posvedoče u njenu korist. Isto tako, Bekvalčeva poseduje ugovor koji je zaključila sa jednom novinskom kompanijom kojoj je prodala ekskluzivne fotografije sa venčanja kako bi pokrila deo troškova svadbe.

Upućeni u dešavanja u život Novosadske Barbike navode kako se ona nikada do sada nije našla u težoj situaciji te da pored borbe za starateljstvo sada mora da vodi i pravnu, u kojoj treba da dokazuje poreklo sopstvene imovine kako joj deca ne bi ostala na ulici (stan u Beogradu od 120 kvadrata i kuća u Čeneju od 400 kvadrata vode se na Natašu, prim. aut.). Takođe, izvori navode da je Nataša spremna na svaki rat kako bi odbranila ćerke, o kojima trenutno sama vodi računa.