Celebrity News

Princeza Šarlin od Monaka u razigranom autfitu koji je laskao njenoj figuri

Princeza Šarlin od Monaka u razigranom autfitu koji je laskao njenoj figuri

Iako plemstvo retko možemo da vidimo u ovako razigranim trenucima, princeza Šarlin, supruga princa Alberta II dala je sebi oduška na trci Formule 1 koja se već tradicionalno održava u Monte Karlu.

Monako je ovih dana bio najtraženija destinacija svih svetskih bogataša, biznismena, ali i lepih žena. U Monte Karlu održavala se trka Formule 1 za Veliku nagradu Monaka.

Osim njih ovo prestižno takmičenje nisu propustili ni predstavnici kneževine Monako, princ Albert II i njegova supruga princeza Šarlin. Par je uveličao svečanost svojim dolaskom na scenu gde je uručena nagrada pobedniku, Australijancu Danijelu Rikardu.

Vesela pobednička atmosfera očito je ponela i uvek uglađenu i elegantnu princezu koja je ovoga puta pokazala i svoju razuzdanu stranu. Kako nalaže tradicija pobednik otvara bocu šampanjca, a čast da ovoga puta to uradi pripala je upravo 40-godišnjoj princezi.

Šarlin se pojavila u prolećnoj haljini švajcarske modne kuće Akris koja joj je stajala kao salivena, a onda vrlo iskusno otvorila tešku bocu. Potom je na nagovor vozača Formule 1 popila gutljaj ovog skupocenog pića te pružila bocu suprugu koji je učinio isto to. Dosad neviđena strana princeze sve je iznenadila, ali i nasmejala okupljene.