Celebrity News

Plus sajz manekenka otkrila kako se osećala na početku karijere zbog svog tela

Plus sajz manekenka otkrila kako se osećala na početku karijere zbog svog tela

Manekenka Ešli Grejem je omiljena plus sajz manekenka koja je zapravo otvorila vrata svim nesavršenim devojkama da ravnopravno "učestvuju i borave" u modnom svet. Tako je modna scena već godinama bogatija za razne devojke, koje čine scenu daleko atraktivnijom, a Ešli je za "Pop Sugar" otkrila kako se osećala na početku svoje karijere.

Ešli je rekla da su prva naslovna strana i modna kampanja za nju bile trenutak kada je sebi rekla:

"E sad možeš kako ti hoćeš, opusti se i uživaj".

Od tada njeno ime postalo je sinonim za samopouzdanje, osmeh i borbu za prava žena.

- Da sam znala šta me čeka, sedmanaestogodišnjoj sebi bih rekla da se opusti malo više da sve stiže i biće na pravom mestu. Sve će biti u redu - rekla je manekenka koja ne krije da su i njoj nekada potrebne reči podstreka, jer ima krize kada ne misli baš najbolje o sebi.

Ona kaže i da je za nju najjača podrška bila ona koju je dobila kada je snimala kampanju za "Sports Illustrated". Model Keti Ireland, veteran među modelima za kupaće, joj je rekla:

Kupila me je kad mi je rekla da je ponosna na mene i to iz čista mira. Bila mi je idol do tada, a rekla je tako neke nežne i lepe stvari, da su to reči koje mi i danas odzvanjaju -  iskreno je priznala plus sajz lepotica.