Celebrity News

Nataša strahuje da će Katja odrasti bez oca?

Nataša strahuje da će Katja odrasti bez oca?

Dva meseca nakon nasilja u kući bračnog para Luke Lazukića i Nataše Bekvalac, IT stručanjak i dalje ne pokazuje ni najmanju zaiteresovanost za svoju ćerku. Pevačica je očajna jer ne može da veruje da njen, i dalje zakonit suprug ni jednom nije pitao kako mu je naslednica.

- Nataša u početku nije razmišljala o tome da li Luka viđa dete ili ne, jer je bila potresena zbog svega što joj se dogodilo. Međutim, kada su se strasti smirile, kada se oporavila i na neki način nastavila život dalje, shvatila je da se Lazukić ne raspituje za Katju. To je baš povredilo - rekao je izvor blizak pevačici.

Nataša strahuje da će njan mlađa ćerka odrasti bez oca, a smatra da je očeva figura izuzetno važna u razvoju deteta.

- Nataša ne želi da vidi Luku više nikada u životu, ali u isto vreme ne želi ni da njena ćerkica ostane bez oca. Malecka nije ni za šta kriva, a već ispašta. Neshvatljivo joj je da jedan otac nema potrebu da izljubi, zagrli, pomiriše svoje rođen dete. Da gleda kako raste - nastavlja isti izvor.

On dodaje da istu nezainteresovanost pokazuju i njegovi roditelji.

- Mnogo joj je teško što se celokupna porodica Lazukić potpuno odvojila od Katje. Nepojmljivo joj je da ni baba ni deda nisu imali potrebu nijednom da vide tek rođenu unuku. Cela ta situacija je boli - rekao je izvor za Informer.