Celebrity News

Da li znate čija je ona sestra: Huanita iz "Očajnih domaćica" je izrasla u šarmantnu mladu damu

Da li znate čija je ona sestra: Huanita iz "Očajnih domaćica" je izrasla u šarmantnu mladu damu

Medison De La Garsija proslavila se kao simpatična, buckasta Huanita Solis u seriji "Očajne domaćice", a šest godina nakon završetka snimanja, ona više nije devojčica na kakvu smo navikli.

Podsetimo, Medison je u seriji od 2008. do 2012. godine igrala ćerku Gabrijele Solis, iaz čijeg lika stoji Eva Longorija, a danas je izrasla u neverovatno šarmantnu mladu damu.

Ova 16-godišnkjakinja se i dalje bavi glumom, a uporedo pokušava da se probije i kao scenarista, ali joj je u odnosu na sve nabrojano prioritet školovanje.

Medison se nedavno na Instagramu pohvalila i svojim izdanjem za prvi maturski ples, a blistala je u kombinaciji primerenoj svojim godinama, što je još jedan dokaz da je slava nije promenila.

Ona se odlučila za crnu haljinicu da dugačkim šlepom koju je iskombinovala sa crnim bajkerskim čizmicama, a Instagram korisnici su je pohvalili i primetili da kako raste, tako sve više liči na svoju stariju i daleko popularniju sestru - Demi Lovato.

Објава коју дели POR TI by J-14 (@j14porti) дана 25. Јун 2016. у 12:06 PDT

Uprkos tome što Medison i Demi deli razlika od 10 godina, njih dve su najbolje prijateljice i velika podrška i oslonac jedna drugoj.