Celebrity News

Jovana Joksimović rešila da promeni način odgoja naslednica Ane i Srne

Jovana Joksimović rešila da promeni način odgoja naslednica Ane i Srne

Voditeljka je rešila da promeni način odgoja naslednica Ane i Srne, a sigurna je da je to za njihovo dobro.

Voditeljka Jovana Joksimović potpuno se posvetila odgajanju bliznakinja Ane i Srne, a sada je rešila i da promeni način njihove ishrane. Sama im pravi kašice, a trudi se i da ih odvikne od noćnog hranjenja. Ova odluka znatno joj je otežala svakodnevicu, ali je ona čvrsto rešila da od nje ne odstupa.

Naime, nove članice porodice Joksimović napunile su sedam meseci, a Jovana je odlučila da su dovoljno velike da im daje domaću hranu od organskog povrća.

- Jovana za svoju decu hoće samo najbolje, pa je rešila da im potpuno ukine kupovne kašice i uvede one koje sama pravi. U pitanju je hrana od najkvalitetnijeg organskog povrća, a Joksimovićeva je priprema svakodnevno. Kako deluje, bebe su ovu promenu dobro podnele, samo je privikavanje, koje i dalje traje, prilično teško - otkriva izvor blizak Joksimovićima za "TV magazin".

Voditeljka sama priprema hranu, a nakon vođenja "Jutarnjeg programa" odlazi do pijace da bi kupila organsko voće i povrće.

- Jovana svakog dana nakon posla odlazi na obližnju pijacu da bi kupila sveže namirnice. Uvek se obraduju kad je vide jer je neposredna i ljubazna, a i nije puno zahtevna. Odlazi do tezgi gde je organsko voće i povrće, prodavci su je već upoznali i znaju da za nju ide samo najkvalitetnija hrana. Vraća se kući sa punim kesama, a onda sve pažljivo priprema za svoje naslednice. Svaki dan pravi nove kašice, kako bi bile sveže, i sa uživanjem taj posao sama obavlja - tvrdi izvor.

Pored promene kašica, Joksimovićeva se odlučila na još jednu promenu, a to je ukidanje noćnog hranjenja.

- Pored toga, Jovana je bebama potpuno ukinula noćno hranjenje, što je ogromna promena. Deca se uglavnom bude kad su gladna, pa ih Jovana nuna po celu noć kako bi devojčice zaspale, a onda taman kad i sama pođe da legne, jedna se opet probudi, i tako unedogled - otkriva izvor, i nastavlja:

- Sve to je rezultiralo činjenicom da Jovana noću spava ukupno dva sata. Svakog dana rani zbog Jutarnjeg programa, a noći su joj turbulentne. Pomaže joj i Željko, ali opet majka je majka. Tako da je najteži deo posla pao na nju. Naporno joj je i te kako, ali nada se da će se devojčice ubrzo navići, pa da će uspeti samostalno i da prespavaju celu noć - zaključio je izvor za "TV magazin".

Podsećamo, Jovana Joksimović porodila se u oktobru prošle godine u Beogradu i na svet donela bliznakinje Anu i Srnu. Jovana i Željko već imaju četvorogodišnjeg sina Kostu.

- Mi stalno pričamo kako Kosta u našoj kući najbolje jede od svih nas. Svi pazimo kako se sprema hrana za njega, a onda mi jedemo ono što je ostalo u fridžideru. To je i normalno, dete je vaš centar sveta dok je malo. Mi se lepo hranimo, ja se lepo hranim, ali ne tako dobro kao on. Vodim računa o ishrani u onoj meri u kojoj mi to ne predstavlja problem i dok me to ne opterećuje. Tokom trudnoće sam pazila na to šta jedem, ali ne zato da bih dobro izgledala, već da bi mi krvna slika bila dobra - priznala je lepa voditeljka svojevremeno.