Celebrity News

Treći razvod Nataše Bekvalac uzdrmao je srpsku javnost a evo šta se desilo sa prethodna dva braka

Treći razvod Nataše Bekvalac uzdrmao je srpsku javnost a evo šta se desilo sa prethodna dva braka

Luka Lazukić pre mesec i po dana pretukao je svoju suprugu Natašu Bekvalac.

Od tada kreće prava drama u pevačicinom životu. Lazukić je dobio zabranu prilaska pevačici, ali on je rešen da joj napakosti po svaku cenu. Prvo je tužio Natašinog oca za pretnje u emsiji na RTS-u, zbog kojih je gospodin Bekvalac morao na saslušanje, te mu je oteto oružje.

Tu se nije zaustavio, te sada želi da traži da mu pevačica isplati 160.000 evra, tačnije, novac u vrednosti najluksuznijeg stana u Beogradu.

Natašina prethodna dva braka takođe su bili pod lupom javnosti. Srećom, ti brakovi se nisu završili nasilno, ali sve je zanimalo razlog prekida braka.

Prvi Natašin brak sklopljen je sa tada uspešnim vaterpolistom Danilom Dačom Ikodinovićem. Pevačica se udala za Daču 2006. godine, godinu dana kasnije dobili su ćerkicu Hanu, ali njihov idiličan život prestaje 2008. kada vaterpolista doživljava saobraćajnu nesreću. Čitava javnost mesecima je iz dana u dan pratila stanje tadašnjeg vaterpolo reprezentativca, a Nataša se povukla sa scene i dane i noći provodila u bolnici, brinući o suprugu.

Nakon što je Danilo izašao iz bolnice, u medijima se pričalo da bračni par planira da se razvede.

Potvrda ovih navoda stigla je u januaru 2011. godine, kada je par koji je godinama važio za simbol ljubavi na javnoj sceni obelodanio da na svoju ljubav stavlja tačku.

Razvod Nataše i Dače mesecima je bio glavna tema domaćih medija, a pratili su ga i pojedini skandali. Naime, pričalo se da je pevačica podnela zahtev za razvod nakon što je saznala da ju je suprug navodno varao, međutim ona to nikada nije potvrdila.

Četiri godine nakon kraha prvog braka, Bekvalčeva je ponovo pronašla sreću, i to pored Ljube Jovanovića. Venčali su se na intimnoj ceremoniji u njenom stanu, samo u prisustvu kumova, a bračna sreća je trajala dve godine.

- Nikako nisu mogli da pronađu zajednički jezik. Sve manje su mogli da razgovaraju, retko su provodili zajedničko vreme u kući. Nisu imali više isti cilj, nije im više išlo. Sve sada zanima šta se to dogodilo u njihovom braku. Nije se ništa dogodilo, tinjalo je od početka neslaganje oko dece. Ljuba je samo dugo ćutao o svojim željama, mada je Nataša oduvek pretpostavljala da će on jednog dana poželeti decu. Ipak, njegova želja nije toliko jaka koliko i njena za uspešnom karijerom. Ona hoće uspeh na poslu, ona hoće nastupe i putovanja - rekao je tada za "Blic izvor blizak bivšem bračnom paru.