Celebrity News

Nešto se čudno događa sa Melanijom, Tramp uzdržan od istine

Nešto se čudno događa sa Melanijom, Tramp uzdržan od istine

Iako je još prošle subote, nakon operativnog zahvata na bubrezima, Melanija Tramp puštena na kućnu negu, američku prvu damu još uvek niko nije video u javnosti, a njen suprug, američki predsednik Donald Tramp tvrdi da nema razloga za brigu...

Melanija Tramp poslednji put je viđena u javnosti 10. maja, kada je Tramp poželeo dobrodošlicu kući trojici Amerikanaca iz baze Endrus. Ni četiri dana kasnije, njen predtstavnik za javnost šokirala je sve objavom kako je prva dama podvrgnuta operativnom zahvatu na bubrezima, koji je prošao uspešno, ali da će ostati u bolnici do kraja nedelje.

U Belu kuću Melanija se vratila 19. maja, te se od tada oglasila samo putem svog Tviter profila - jednom da zahvali bolničkom osoblju, ali i celokupnoj javnosti na brizi, a potom i porukom za "Memorial Day". Sve to stavilo je sumnju među medije, ali i javnost, budući da do sada, ni jednom, supruga jednog predsednika nije toliko izbivala iz javnosti.

Sve to ne zabrinjava ni najmanje samog Trampa, koji je tokom pres konferencije u Beloj kući, novinarima rekao kako je Melanija tu, odmah iza zavese.

- Ona je odlično. Eno je tamo, gleda nas sa prozora - rekao je Tramp, ali novinari nisu videli apsolutno nikoga na prozoru Bele kuće.

I njen predstavnik za javnost , Stefani Grišam, drži se istog baš poput Trampa, pa je za "People" rekla kako se "Melanija odlično oseća pa je već bila prisutna na nekoliko internih sastanaka s osobljem, planirajući nadolazeće događaje". Ali, ni jednom rečju Grišam nije dala da se nasluti kada će tačno biti njen povratak u javnost.