Celebrity News

Serena Vilijams se vratila na teren kao prava heroina: Ovo je za sve mame širom sveta

Serena Vilijams se vratila na teren kao prava heroina: Ovo je za sve mame širom sveta

Serena Vilijams (36) vratila se na teren posle porođaja u velikom stilu.

Trostruka šampionka Rolan Garosa juče je savladala Čehinju Kristinu Pliškovu sa 7:6, 6:4 i obezbedila sebi prolazak u drugo kolo, ali nije (samo) ta pobeda razlog zbog kojeg je Serena danas usijala društvene mreže. Teniserka, koja se nakon porodiljske pauze vratila na teren i trenutno se nalazi na 451. mestu WTA liste, za svoj prvi veliki meč je odabrala odevnu kombinaciju koja sama po sebi šalje jasnu poruku - zna se ko je šef.

I Serena Vilijams se bori sa anksioznošću: Bilo je dana kada sam stavljala prst ispod ćerkinog nosa dok spava, samo da se uverim da diše

Serena se pojavila u posebno dizajniranom kombinezonu koji je inspirisan kostimom Žene-mačke i, kako je posle objasnila, to je uradila baš da bi svim majkama širom sveta posla poruku koliko su snažne.

- Ovo je za sve mame širom sveta koje su imale tešku trudnoću, i sad moraju da se vrate i budu jake uprkos svemu. To je ono što ovo predstavlja. Ne možete da pobedite kostim Žene-mačke, zar ne - poručila je Vilijams novinarima.

Naravno, društvene mrže su maltene eksplodirale kad se pojavila.

Serena je rodila dete u septembru i otvoreno je govorila o svim mukama tokom, ali i nakon porođaja, kao i o tome koliko je zahtevan povratak na teren. Upravo zbog toga je i rešila da na prvom većem meču izgleda kao prava heroina - što i jeste. Ne samo ona, već svaka mama na ovom svetu.