Celebrity News

Isplivali novi detalji o odnosu Nataše Bekvalac i Luke Lazukića

Isplivali novi detalji o odnosu Nataše Bekvalac i Luke Lazukića

Pevačica Nataša Bekvalac odradila je nekoliko nastupa kako bi isplatila 20.000 evra duga svog supruga Luke Lazukića!

U vreme dok im je ljubav cvetala, pevačica je po gradu slušala priče kako njen muž po klubovima pije "na crtu". Da se ne bi blamirala, Nata se dogovorila sa gazdama tih klubova da od njenog honorara odbijaju novac koji im Luka duguje, piše Informer.

- U početku je Luka išao na svaki Natašin nastup, ali je odjednom prestao. Pitala ga je u više navrata zašto nema potrebu da bude sa njom na tezgama, ali joj je on stalno davao razne izgovore: "Umoran sam", "Ne ide mi se u tu gužvu", "Imam već nešto dogovoreno"... Međutim, istina je bila da nije hteo da ide jer je znao da će mu u tim klubovima ispostaviti račin čim ga ugledaju - započinje priču za "Informer" izvor blizak paru.

Nataša je ubrzo saznala zašto Luka izbegava određene noćne klubove, u kojima se našao na listi dužnika:

Објава коју дели Pink.rs (@pink.rs) дана 7. Мај 2018. у 10:20 PDT

- Bila je šokirana kada joj je na jednom nastupu prišao gazda i rekao kako je Luka kod njega pio na crtu, a sada se pravi lud. Potom je usledio još jedan poziv od drugog vklasnika lokala, koji joj je ispričao istu priču, kako Luka uvek dođe sa nekim velikim društvom, piju celo veče na njegov račun, a onda ode iz kluba uz priču kako će doneti pare, a to nikada ne učini. Ukupno je napravio dug oko 20.000 evra. Nataša je bukvalno htela da umre od blama kada je slušala te priče o Luki, ali ga je pred svima pravdala jer je bila zaljubljena u njega do ušiju - tvrdi izvor.

Prema pisanjima "Informera" pop zvezda je molila vlasnike tih klubova da ne šire priče dalje i obećavala im da će to sve ona regulisati. To je i učinila gde god je nastupala, Nata se dogovorila da joj odbiju od honorara sve Lukine dugove.

- Nataša nije mogla da veruje da je čovek kog voli jedan običan mufljuz. Ljutila se kako je dozvolio da sroza i svoje i njeno ime. Ona se zbog toga mnogo loše osećala, pa je htela da sve prođe nezapaženo, da ne izađe u medije, jer je ipak ona javna ličnost i bilo ju je sramota od njegovih postupaka - tvrdi izvor.