Celebrity News

Džesika Alba: Želim da me moja deca guraju izvan moje zone komfora!

Džesika Alba: Želim da me moja deca guraju izvan moje zone komfora!

Kao majka troje dece, glumica Džesika Alba zna šta su najvažnija pravila roditeljstva, ali i njoj se ponekad dešava da napravi određeni propust.

Američka glumica Džesika Alba je prvi put u razgovoru za magazin "In stajl" (Instyle) otvoreno govorila o poslovnim planovima u svojoj kompaniji Onest bjuti (Honest beauty), ali i o odgajanju dece, petomesečnog sina Hejsa i ćerkama Hejven i Honor koje imaju šest i deset godina.

- Uvek postoje ljudi koji vas osuđuju, a moji ciljevi nisu mali. Želim da živim punim plućima, da zadržim znatiželjni duh i da uvek pravim izazove - ističe 37-godišnja glumica po pitanju karijere.

Kada je reč o deci, Džes je veoma važno da ih dobro vaspita i pripremi za život, a ujedno da i ona radi na sebi.

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on May 13, 2018 at 3:28pm PDT

- Želim da me moja deca guraju izvan moje zone komfora. A ponekad to znači da pravim greške i prihvatam ih, što je naročito teško raditi ispred svoje dece.

Zvezda filma "Grad greha" priznaje da sve vreme pravi greške, koje gledaju njeni mališani, uključujući jednu roditeljsku tehniku koju ni sama ne podržava.

- Imam užasnu naviku. Kada god deca imaju problem da pronađu nešto, oni me pitaju: 'Mama, gde je moj…. ranac, četkica za zube, bilo šta.' I ja samo kažem: Podigni svoje du*e'. Mislim da je to loše roditeljstvo.

A post shared by Jessica Alba (@jessicaalba) on May 12, 2018 at 12:10pm PDT

Glumica je u nastavku otkrila da pokušava da nađe balans između posla i porodice, a posebno joj je važno da se posveti sinu Hejsu, koji ima samo pet meseci. Smanjila je broj obaveza i uvela novu tradiciju u kuću, a reč je o "porodičnom petku", kada se svi članovi okupljaju u kući.