Celebrity News

Bali-beg: Fahrije me je uverila da prava ljubav ipak postoji

Bali-beg: Fahrije me je uverila da prava ljubav ipak postoji

Obožavateljke širom sveta plakale su kada su shvatile da se Bali-beg iz serije "Sulejman Veličanstveni", markantni glumac Burak Ozčivit, a mere obezbeđenja na svadbi su upravo iz ovog razloga bile neverovatne.

Prema pisanju turskih medija, ovakvo obezbeđenje nije imao ni turski predsednik Erdogan nikada do sada, a sve u cilju zaštite privatnosti mladoženje i mlade.

Arapski mediji su išli toliko daleko, da su Buraku predložili da mu plate troškove čitave svadbe, u zamenu za ekskluzivne snimke i fotografije, no glumac je to sve odbio, uz obrazloženje da svoju intimu ne želi da deli sa javnošću.

Stao na ludi kamen: Oženio se Bali-beg (foto)

Burak i njegova supruga Fahrije Evdžen upoznali su se tokom snimanja serije "Grmuša", a glumac je tada bio veren sa manekenkom Cejlan Čape koju je ostavio jer je otkrio da se tajno viđala sa drugim.

- Zatrpao sam se poslom i to mi je pomoglo da odagnam crne misli. Fahrije mi je prvo bila prijateljica, rame za plakanje, slušala je o mojoj boli, a onda su se emocije probudile i poželeo sam da budemo zajedno - tvrdi ovaj glumac i dodaje da je bio veoma obazrim.

- Iskustvo me je naučilo da ljubav može biti opasna, a ja zbog nje nisam želeo da gubim glavu. Fahrije me je uverila da prava ljubav ipak postoji.

Autor: story.rs
Izvor: tracara.rs
Foto: instagram

Komentari (0)

Loading