Celebrity News

Nataša Bekvalac odlazi iz Srbije zbog Luke Lazukića?

Nataša Bekvalac odlazi iz Srbije zbog Luke Lazukića?

Nakon napada, skandala, suđenja, problema i pretnji koje je dobila, Nataša Bekvalac ozbiljno razmišlja da zauvek napusti Srbiju i na taj način pobegne od Luke Lazukića koji joj konstantno pravi pakao i uništava život.

 

Naime, pevačica se požalila prijteljima da pod hitno mora da se skloni iz zemlje kako bi se zaštitila od brojih skandala i sačuvala svoje zdravlje koje je ugroženo.

- Muka mi je više od svega! Ne mogu da podnesem ovo. Dokle više?! Ma samo da se razvedem… Nisam dovoljno jaka da istrpim sve. Hoću samo da odem što dalje odavde i da me nema - rekla je pevačica svojim bliskim prijateljima koji su njene reči prosledili Kuriru.

- Nataša ne može više da izdrži ovde. Koliko god se trudila da se smiri i ne misli više na porodično nasilje koje je nedavno pretrpela od muža, a zatim i brojne tužbe, priče i ogovaranja, njoj se iz dana u dan stvaraju novi problemi s kojima više nema snage da se bori. Pored toga što je klonula duhom, ona se ježi od same pomisli na Luku. Opterećuje je boravak i u stanu na Dedinju i u kući na salašu u Čeneju, jer je s njim tu provodila vreme. Kap koja je prelila čašu jeste tužba u kojoj joj traži da mu vrati novac koji je potrošio na njihove ručkove po restoranima, putovanja i sitnice u stanu, poput štekera i sijalica. Koliko joj god to delovalo smešno, isto tako ju je šokiralo i izazvalo veliku sramotu - kaže izvor.

Kako otkriva izvor, problem je u tome što Nataša ne može tek tako da napusti Srbiju, zbog nedostatka finansijskih sredstava. Zato je počela sa pregovorima za nastupe, a uskoro će imati i prvi nastup od kada je otišla na trudničko bolovanje i to na jednom splavu u Beogradu.