Celebrity News

Dženifer Aniston i Kortni Koks: Rejčel i Monika dve i po decenije od premijere "Prijatelja"

Dženifer Aniston i Kortni Koks: Rejčel i Monika dve i po decenije od premijere "Prijatelja"

Od premijere "Prijatelja" prošlo je 24 godine, a od prikazivanja poslednje epizode 14 godina. Zvezde serije Dženifer Aniston (Rejčel) i Kortni Koks (Monika) pojavile su se nedavno na dobrotvornoj večeri modne kuće "Šanel" u Malibuu i evo kako bogata naslednica i najveća čistunica na svetu danas izgledaju.

Uvek kada Rejčel i Moniku vidimo jednu pored druge, uhvati nas nostalgija za hit serijom o prijateljskoj družini iz Njujorka čiji je sasvim neobično-običan život postao sjajna televizijska priča.

Dženifer Aniston danas ima 49 godina, a Kortni Koks četiri godine više. Obe izgledaju lepo, imaju odličan stil i veoma su bliske prijateljice. Dženifer iza sebe ima dva braka, bila je udata za Breda Pita i Džastina Terua (od kog se razvela pre nekoliko meseci), a Kortni jedan brak- sa glumcem Dejvidom Arket sa kojim ima ćerku Koko. Zaljubljena je sada u deceniju i po mlađeg dečka i odlučna u nameri da ponovo postane mama.

https://www.instagram.com/p/Bjm2q0olJ-7/?tagged=courteneycox

Ali da se zadržimo još malo na njihovom izgledu. Da li je 100 prirodan? Kada je izgled javnih ličnosti u pitanju, i to 100 odsto njih odgovor na ovo pitanje je "ne", pa ni Rejčel ni Monika nisu izuzetak.

I pored toga daleko više se priča da je izgled Kortni veštački i rezultat niz korekcija. Glumica je priznala da je ranije koristila filere, ali da je prestala sa tim i da je danas, ovakva kakva, jeste zaista prirodna.

Veliku pažnju je pre godinu dana izazvala njena ispovest u emisiji "Trčanje kroz divljinu sa Ber Grilsom" kada je, komentarišući svoj izgled, rekla:

- Pokušala sam da pomerim i da zaustavim starenje, ali to je nemoguće. Trebalo je da se ranije pomirim sa činjenicom da neću izgledati kao nekad.... Uvek je postojao taj pritisak da sačuvam svoj izgled, ne zbog same slave, već zbog sebe same. Ja sam žena u šoubiznisu... Nije to najlakša stvar na svetu. Trudim se, pokušavam i onda pogledam svoju fotografiju i kažem: `O Bože, izgledam užasno!`. Priznajem da sam radila neke stvari zbog kojih se kajem, ali srećom to su stvari koje se same reše i nestanu.

https://www.instagram.com/p/BjogL6xAYrP/?tagged=courteneycox

Stare slike glumice kažu da promene na njenom licu nisu baš delo prirode.

Kada je u pitanju Dženifer, ona se neguje laserom i ulteraterapijom (stimulacijom proizvodnje kolagena i stimulacije kože ultrazvučnom energijom). Izjavila je da je probala botoks, ali da joj se nisu dopali rezulati tretmana.

Nove metode sudeći po ovim slikama na kojima nema ni trunke fotošopa, veoma su efikasne.

U Malibuu se videlo i da je Dženifer sjajno raspoložena. Ne haje ili makar u javnosti ne želi da pokaže da joj smetaju sve češći "ljubavni izleti" bivšeg supruga Džastina Terua.

Posle pisanja da je Teru u vezi sa Emom Stoun, njenom prijateljicom, čekala se njena reakcija. Odgovorila je svima osmehom pored prijateljice Kortni. Važno je reći da nijedan skandal nije uspeo da uzdrma prijateljstvo Rejčel i Monike.

https://www.instagram.com/p/BjoTNHVBX9P/?tagged=courteneycox