Celebrity News

Ne kriju emocije - Radovan Vujović i Milena Radulović

Ne kriju emocije - Radovan Vujović i Milena Radulović

Iako je prošlo više od godinu dana od prvog emitovanja dramatične epizode serije "Vojna akademija" u kojoj je iznenada poginuo jedan od glavnih junaka Ris, detalji se i dalje prepričavaju. O glumcu Radovanu Vujoviću, koji je igrao ovog tragičnog junaka malo stvari znate, a kladimo se da ne znate da je u vezi sa ovom lepoticom.

Reč je o glumici Mileni Radulović, koju ste prvi put imali prilike da gledate u pilot epizodi serije "Pet", a zatim i u filmu "Patuljci sa naslovnih strana".

https://www.instagram.com/p/BRv3_pEDSKw/?taken-by=radovan_vujovic

Milena je kao dete pohađala časove glume u dramskom studiju reditelja i scenariste Mike Aleksića i njegove supruge Biljane, a tek u srednjoj školi odlučila je da joj dotadašnji hobi postane profesija. Umesto da nastavi porodični biznis i bude "stručnjak za automobile", a za dlaku i novinar (s obzirom na to da je položila prijemni na Fakultetu političkih nauka), Milenu Radulović put je odveo na Fakultet dramskih umetnosti.

https://www.instagram.com/p/BjCF7KclIu1/?utm_source=ig_embed

Milenin emotivni partner i kolega, Radovan Vujović, rođeni je Užičanin i glumu je upisao već sa 17 godina i tako postao jedan od glumaca koji su napustili srednju školu, kako bi otišli na FDU. Prvu zapaženiju ulogu dobio je u filmu "Šejtanov ratnik", ali šira publika ga zna po ulozi Risa iz "Vojne akademije".

https://www.instagram.com/p/BWfMkH1A8Hl/?taken-by=radovan_vujovic

Radovan je pre veze sa Milenom bio pet godina u ljubavi sa glumicom Anjom Alač, ćerkom Vesne Čipčić, što govori da su lepe glumice zaista njegov tip.

Milena i Radovan često na Instagramu dele slike sa zajedničkih putovanja i na njima ne kriju emocije.

Preslatki su, zar ne?

https://www.instagram.com/p/BR6mae5hsFt/?taken-by=mileena_radulovic