Celebrity News

I bogati plaču: Evo šta su poznate dame iskreno rekle o razvodu braka

I bogati plaču: Evo šta su poznate dame iskreno rekle o razvodu braka

I bogati i slavni plaču, naročito kada njihovon braku dođe kraj. Da je tako, otkrivaju priznanja slavnih žena koje su iskreno progovorile o tome kako su se osećale kada su se razvele.

Nakon razvoda postojali su trenuci kada bih pomislila "Ovo je najusamljeniji život koji postoji". Ali decenija provedena s Tomom (Kruzom) bila je fantastična. Svim ljudima koji su bili deo moga života želim dobro jer mi je jako važno da živim u oprostu i ljubavi, priznala je Nikol časopisu "Who" 2012. godine.

Riz Viterspun

Postoje stvari u mom životu s kojima se teško mirim, poput razvoda. Ponekad je vrlo teško shvatiti kako je moguće da se to dogodilo. Kriviti nekoga tako je lako. Nemam vremena za mržnju ili negativnost u svom životu. Za to nema mesta. Kada napraviš pogrešne izbore, moraš da preuzmeš odgovornost za ono što si napravio pogrešno u tome, priznala je Riz nakon razvoda od Rajana Filipea u intervjuu za časopis "Parade" 2008. godine.

Dženier Lopez

Kada se moj brak završio, nije mi bilo lako da oprostim. To nije bilo ono čemu sam se nadala i bilo mi je lakše da osećam gnev, razočaranje i ljutnju. Ali Mark (Entoni) je otac moje dece i to nikada neće nestati. I zato moram da radim na tome da stvari funkcionišu kako treba. I to je, do sada, najteži posao koji radim, ispričala je Dženifer u intervjuu za časopis "W"2016. godine.

Keli Kuoko

Ne stidim se ničega što se dogodilo. Teško se zaljubim, a volim duboko, ali kada je gotovo, gotovo je. Ne bih to nazvala greškom, to je jednostavno nešto što mi se dogodilo i uzbuđena sam zbog toga šta mi donosi budućnost. Moram da kažem da sam sada srećnija nego ikada pre, ispričala je Keli u emisiji "CBS This Morning" 2016. godine.

Skarlet Johanson

Naravno da je razvod grozan. Mene je potpuno slomio. Potpuno te izbezumi. Osećaš se jako usamljeno. Na neki način, razvod je najusamljenije iskustvo kroz koje u životu možeš da prođeš, otkrila je Skarlet o razvodu od Rajana Rejnoldsa u intervjuu za časopis "Vogue" 2012. godine.

Dru Barimur

Našla sam se na vrlo mračnom i strašnom mestu, a zatim sam dobila scenario ('Santa Clarita Diet') i pomislila sam "Mislim da ovo nije pravo vreme za to". Ironično, mislim da me je to naučilo vrednu životnu lekciju. Ponekad kada misliš da je nešto došlo u najgore vreme i da je nešto najgora ideja, to zapravo može da postane nešto što te spasi i izvuče te i da ti novi fokus i osnaživanje, rekla je Dru za "Sunday Today with Willie Geist" u martu 2018. godine.

Kim Besindžer

Razvod će detetu teško pasti, kakav god bio. A naš je bio vrlo javan i gadan. Zato sam Ajerlend vaspitala na vrlo nekonvencionalan način. Samo sam želela da bude slobodna. Ako je želela da poziva prijatelje u goste i piše po zidovima, to je bilo u redu. Želela sam da njeno detinjstvo bude puno ljubavi, svetlosti, životinja i prijatelja, ispričala je Kim 2016. u intervjuu za "The Edit by Net-A-Porter" o tome kako je izgledao njen razvod od Aleka Boldvina.

Eva Longoria Baston

To je bilo vreme kada sam verovatno dobila najviše komplimenata jer sam bila jako mršava. Nisam jela. Bila sam depresivna. Bila sam tužna. Moja dijeta bila je kafa. Ljudi su stalno govorilo 'Izgledaš fantastično. Razvod ti dobro godi'. A ja sam mislila 'Ne osećam se dobro. Nemam energije', priznala je Eva u emisiji "Dr. Oz" 2013. godine nakon što se razvela od Tonija Parkera.

Pamela Anderson

Gledam svoje fotografije kada sam bila u toj groznoj vezi na kojima sam izgledala 20 godina starije. Znam da zvuči kao kliše, ali sreća ima puno veze s lepotom. Mir, spokoj i izbegavanje konstantnog osećaja stresa jako su važni da se osećamo lepo i i puni samopouzdanja. I to ne zavisi od toga da li nosite  šminku ili ne. Sećam se kako sam se tokom snimanja gledala u ogledalo i mislila 'Ko je ova osoba? Kako sam dozvolila sebi da završim ovako?' iskrena je bila Pamela o svom razvodu od Rika Salomona u intervjuu za časopis "W" 2016. godine.

Maraja Keri

Nikada nisam mislila da ću imati decu s nekim i zatim se razvesti. Pomisliš 'Baš si super to uradila. Ponovi svoju prošlost', rekla je Maraja u interjvuu za "Complex" 2016. godine.