Celebrity News

Sin Džejde i Vila Smita voli da nosi žensku odeću: Izgleda kao hip-hop zvezda

Sin Džejde i Vila Smita voli da nosi žensku odeću: Izgleda kao hip-hop zvezda

Devetnaestogodišnji Džejden Smit, sin Vila i Džejde Smit, imamo poprilično neobičan modni stil, a po prvi put na ovu temu pristala je da govori njegova majka.

Američka glumica priznala je da je sa svojim suprugom Vilom razgovarala o sinovljevoj odluci da nosi garderobu namenjenu ženama, piše britanski "Metro".

Kako kaže, sa modom je počeo da eksperimentiše kao tinejdžer, a njegov stil je isprva veoma zabrinuo nju i Vila.

Dok se mnogi pitaju kako je holivudski glumac reagovao u ovoj situaciji, Džejda je u razgovoru za Red table talk, emisiju koja se emituje putem Fejsbuka, otrkila da je njenom suprugu bilo veoma važno da ona razgovara sa sinom.

- Sećam se da me je Vil zvao i kazao: 'Da li si pričala sa Džejdenom zbog nošenja suknji?' Rekla sam da jesam, a on je bio veoma srećan zbog toga - istakla je ona i dodala da su ga podržali u tome.

Džejda kaže da je ponosna jer je njen dečak prevazišao norme koje su nametnute polovima.

- Ukazala sam Džejdenu poštovanje - kazala je glumica I dodala da njen sin "izgleda kao prava muška hip-hop zvezda".

Kada je reč o razlozima zbog kojih je njen sin odlučio da nosi žensku garderobu, ona objašnjava:

- Pričao je da želi da nosi suknje kako bi deci dao slobodu, odnosno da pruži drugim ljudima slobodu da razmišljaju "izvan okvira", a ne da osećaju da će zbog toga što rade biti na neki način osuđeni ili napadnuti.

Inače, Vilov i Džejdin Sin je u intervjuu za Nylon u 2016. kazao da je njegova odluka da nosi suknje i haljine uticalo to što je želeo da pomeri granice u modi koja je namenjena određenom polu- a sve kako bi pomogao drugima.

- Svet će me i dalje kritikovati bilo šta da uradim, i odlučio sam da ne brinem zbog toga. Nastaviću i dalje da radim isto - istakao je.