Celebrity News

Pamela o najčešćem ženskom problemu: Znala sam da se nešto menja, osećala sam promenu

Pamela o najčešćem ženskom problemu: Znala sam da se nešto menja, osećala sam promenu

Zvezda serije "Spasilačka ekipa" i aktivistkinja za prava životinja, Pamela Anderson trenutno marljivo promoviše novu knjigu "Lust for Love: Rekindling Intimacy and Passion in Your Relationship"...

Pri odlasku iz njujorškog studija, dežurni paparaci ulovili su jednu od najpoznatijih Plejbojevih zečica i seks simbola 90-ih u elegantnoj crno-beloj kombinaciji kojom je naglasila mladolik izgled u petoj deceniji.

Belu haljinu iznad kolena opuštenog kroja s ležerno padajućim rukavom, Pamela je nosila uz crnu satensku traku vezanu oko struka i s parom crnih cipela u špic, dok se po pitanju modnih dodataka odlučila za belu ručnu torbu i crne sunčane naočare mačkastih okvira koje važe za veliki sezonski hit.

Proslavivši jubilarni 50. rođendan u julu prošle godine, Pamela je odlučila da otvoreno progovori o menopauzi i valunzima.

- Znala sam da se nešto menja. Definitivno sam osećala promenu - opisala je glumica svoje suočavanje s menopauzom, dodajući kako se tada osećala "jako emotivno, poetično, mračno i sanjivo".

Svoju vitku figuru i mladolik izgled Pamela može da zahvali i strogom režimu ishrane otkrivši kako više od 20 godina nije pojela meso, a trudi se da bude veganka, iako priznaje da se ne drži striktno veganskih pravila ishrane.