Celebrity News

Prijanka Čopra i Nik Džonas nekoliko puta viđeni zajedno u romantičnim izlascima (foto)

Prijanka Čopra i Nik Džonas nekoliko puta viđeni zajedno u romantičnim izlascima (foto)

Prijanka Čopra - žena koja svojom pojavom ostavlja bez daha... Ova dama je pre 18 godina i zvanično proglašena najlepšom na planeti, kada se okitila titulom Mis sveta.

Priznajte - uz ovakvu ženu očekujete uspešnog, ostvarenog, malo starijeg muškarca. Prosto njena specifična lepota i jaka energija idu uz takvu ideju, ali izgleda da ljubav ne prati uvek logiku...

Naime, već nedeljama se šuška da je 35-godišnja glumica u vezi sa 10 godinama mlađim pevačem Nikom Džonasom, a par još uvek nije potvrdio da je u vezi, ali sve ukazuje na to da su ove pretpostavke istinite.

https://www.instagram.com/p/BjiqBEbgQe6/?taken-by=nickjbrasil

Naime, Prijanka i Nik su u proteklim danima nekoliko puta viđeni zajedno u romantičnim izlascima, proveli su zajedno Dan sećanja, flertuju putem komentara na Instagramu, a sada su zajedno fotografisani na aerodromu Džon F. Kenedi u Njujorku.

Lepa Indijka blistala je u pastelnoroze pantalonama dubokog struka i rebrastom krop topu, preko kog je nonšalantno prebacila beli sako. Sve je ispratila uz bele natikače i žutu torbu zmijskog printa, a dašak glamura unela je sa retro mačkastim naočarima.

https://www.instagram.com/p/BjzgO_pj0zu/?tagged=priyankachopra

Još jednom je pokazala da je oličenje dobrog stila i vrhunske elegancije, pa čak i na put ide u tom maniru.

No, njen novi izabranik ipak neguje nešto drugačiji imidž, a ne možemo da ne primetimo koliko odskače od Prijanke, bar u ovom izdanju! On se opredelio za običnu majicu i farmerke, teksas jaknu, kačket i sportski ranac, a kako je izgledao kao tinejdžer - razlika u godinama između njega i glumice delovala je i veća nego što zapravo jeste.

https://www.instagram.com/p/BjyAIZTgDgZ/?taken-by=nickjbrasil

Podsetimo, Nik Džonas je pre 2 godine bio u vezi sa glumicom Kejt Hadson, od koje je takođe mlađi, i to 13 godina, te očigledno voli nešto starije dame.

https://www.instagram.com/p/BjXUtPEgN8I/?taken-by=nickjbrasil