Celebrity News

Rođendanska proslava za tatu Kanje Vesta (foto)

Rođendanska proslava za tatu Kanje Vesta (foto)

Muzičar i dizajner Kanje Vest pre dva dana napunio je 41 godinu, a njegova rođendanska proslava bila je intimna i skromna (ako je to ikako moguće).

Cela porodica obeležila je divan dan mirnom večerom, a rođendanska torta nije bila iz popularnih poslastičara, već direktno iz ruku njihove dece, što je Kim Kardašijan Vest ponosno objavila na društvenim mrežama.

- Srećan rođendan !!! Bilo je ovo haotična godine, ali smo ovde i život je dobar! Tako sam ponosan što si se vratio muzici, objavio album i ispunjavaš svoje snove. Inspirišeš me, uvek nemoguće učiniš stvarnim. Volim te - čestitala je Kim suprugu.

Nakon proslave poznata mama uživala je sa svojim mališanima u krevetu, a na fotografiji koju je podelila sa fanovima vidimo kako najstarija Nort "luduje" uz brata Seinta dok njihova nedavno rođena sestra, Čikago, mirno spava u Kiminom naručju.

- Dobrodošli u dobar život - napisala je starleta u opisu fotografije, aludirajući na stihove iz numere Good Life, koju je pre nekoliko godina snimio njen suprug.