Celebrity News

Za sve je "kriva" Megan Markl: Princ Vilijam i Kejt Midlton ponovo na sudu

Za sve je "kriva" Megan Markl: Princ Vilijam i Kejt Midlton ponovo na sudu

Kada je francuski list Closer 2012. objavio fotografije Kejt Midlton, cela kraljevska porodica bila je "besna i užasnuta", a vojvoda i vojvotkinja od Kembridža pokrenuli su sudski proces protiv pomenutog časopisa, tražeći neverovatnih 1, 4 miliona funti odštete.

Proces je, očekivano, okončan u njihovu korist, premda su dobili daleko manji iznos novca, ali su se Francuzi sada "povampirali" i rešeni su da ožive ovaj sudski postupak, te se nadaju drugačijem ishodu.

Naime, francuski advokati pronašli su novi argument u svoju korist, a za isti je "kriva" ni manje ni više nego Megan Markl. Oni tvrde da su Vilijam i Kejt tražili "bezobraznu" veliku nadoknadu za uznemiravanje uzrokovano spornim fotografijama, i to samo zato što pripadaju kraljevskoj porodici.

Oni trenutno preispituju iznos od 92.000 funti koji je dodeljen slavnom paru, i traže da se suma revidira u skladu sa rutinskim slučajevima privatnosti, gde su isplate daleko manje, često ne više od 100 funti.

Kao jedan od glavnih aduta u slučaju oni će se služiti golišavim fotografijama novopečene vojvotkinje od Saseksa, kao i video snimkom u kom Megan skida odeću dok griluje meso, uz komentar da je to dokaz da moderne žene koriste provokativne snimke kako bi se promovisale.

Diskutabilne fotografije Megan je snimila u okviru editorijala za prestižni magazin Man's Health, ali tu nije kraj - odbrana bi kao dokaz mogla da uzme i slike nekadašnje glumice na kojima otkriva grudi pred kamerom.

Sve ovo ukazuje na to da kraljevsku porodicu očekuje još jedan ponižavajući sudski proces, a žalbu će advokati Closer-a podneti sudu u Versaju u sredu ove nedelje.