Celebrity News

Dženifer Lopez: Dugo vremena ubeđivala sam sebe da sam debela, ali sada se osećam divno

Dženifer Lopez: Dugo vremena ubeđivala sam sebe da sam debela, ali sada se osećam divno

Dženifer Lopez je jedna od onih žena koje se dugi niz godina nalaze u samom vrhu kada se diskutuje o najzgodnijim, najlepšim i najuspešnijim damama iz holivudskog sveta. Njene slabosti gotovo da se i ne primećuju ispod imena koje je izgradila, zato se uvek zaprepastimo kada čujemo da je jedna Džej Lo provela dobar deo života u zabludi o fizičkom izgledu.

Nutricionista Dženifer Lopez otkriva zlatna pravila za mršavljenje

- Dugo vremena ubeđivala sam sebe da sam debela, ali sada se osećam divno - rekla je pevačica za InStyle i podsetila da samopouzdanje nije nešto što dobijamo preko noći. Pre nego što je postala guru ženama širom sveta, Džej Lo je vodila bitku sa svojim telom i umišljala da obline nisu nešto što će ljudi umeti da cene, prenosi Yahoo.

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 25. Апр 2018. у 7:33 PDT

- Moja generacija je odrastala uz vitke i mršave manekenke, što je mnogima predstavljalo nedostižan cilj, uključujući i mene - otvoreno je rekla Lopez.

Kaže da nije ni slutila da će postati zagovornik samoljublja, ali je vremenom naučila da poštuje svoj izgled - uz veliku pomoć porodice. Baka i majka su joj pružale veliku podršku, a baka je imala običaj da joj kaže: "Takvi smo kakvi jesmo, i to naš čini prelepim."

- Moj otac je obožavao mamin izgled, a tako su se ponašali i ostali muškarci u našoj porodici prema svojim suprugama. Naučena da volim svoje telo, nikada se nisam trudila da pošaljem poruku, već da budem svoja.

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 12. Мар 2018. у 2:28 PDT

Ipak, nisu svi razmišljali identično kao pevačica, pa su joj često predlagali da "skine koje kilo" i otvoreno govorili da je debela. Tada je došlo do tačke pucanja kada je sebi rekla:

- Takva sam kakva sam. Svako s kim sam odrastala me posmatrao na lep način, i svi su bili divni prema meni. Ne vidim ništa pogrešno u svom izgledu i nikad neću!

Ključ je, kako kaže, u redovnom vežbanju i vođenju brige o ishrani. U tome leži sva mudrost i razlog njene sreće, pa i izgleda. Uz to je dodala da "biti zdrav znači i biti u mogućnosti da brinemo ljudima koje volimo".

Објава коју дели Jennifer Lopez (@jlo) дана 4. Мар 2018. у 11:16 PST