Celebrity News

Veliki nos, male grudi, strije: Ove poznate dame ne stide se svojih "mana" (foto)

Autor: | 02/07/2017

Veliki nos, male grudi, strije: Ove poznate dame ne stide se svojih "mana" (foto)

Mnoge slavne dame bile su meta kritika saradnika koji su im savetovali da koriguju svoje takozvane 'mane', ali one su odlučno rekle "NE" tim predlozima.

Keli Ripa - male grudi

Slavna američka voditeljka i glumica uvek će se prva našaliti na račun svojih malih grudi za koje ponekad kaže da su 'nepostojeće'. Na početku karijere mnogi su joj savetovali da poveća grudi, ali ona nikada nije poslušala takve savete.

- Nikada ne bih operisala grudi. Srećna sam u svojoj koži i s telom koje imam - kaže popularna voditeljka, inače majka tri sina.

Lea Mičel – nos

Glumica je imala samo 13 godina kada su joj kasting agenti rekli da mora da operiše nos. Odmah zatim to su joj predlagali i njeni menadžeri.

- Da samo znate koliko su mi puta rekli da sredim nos jer ovako nisam dovoljno lepa. Ali dokazala sam im da nisu u pravu - izjavila je Lea.

Sindi Kraford - mladež

Po mnogima jedna od najlepših žena svih vremena u tinejdžerskim danima bila je meta zafrkavanja školskih kolega zbog velikog mladeža iznad usne. Priznaje da je u tim danima razmišljala o tome da ga ukloni, ali naposletku je odustala od te ideje:

- Danas je to deo mog lica o kojem uopšte ne razmišljam. To je ono po čemu me svi pamte i mnoge druge žene s velikim mladežima zbog njega su se poistovetile sa mnom.

Padma Lakšmi - ožiljak

Padma je imala 14 godina kada je u saobraćajnoj nesreći zadobila povredu ruke koja je rezultirala ožiljkom od 18 centimetara. Lepotica indijskog porekla nikada nije želela da ukloni ožiljak s ruke, čak ni kada su joj to savetovali modni agenti na početku njene profesionalne karijere.

Međutim, bilo je i onih koji su na njega gledali kao na njenu posebnost zbog koje se ističe među drugim modelima. Slavni fotograf Helmut Nevton obožavao je da fotografiše Padmu i na svojim fotografijama često je nen ožiljak stavljao u prvi plan.

- Volim taj ožiljak, zbog njega sam osoba sa zanimljivom životnom pričom, podseća me na to da mogu preživeti bilo kakvu bol -  kaže Padma.

Krisi Tajgen -  strije

Kada je poznata manekenka na svom Instagram profilu objavila fotografiju strija na nogama, dobila je stotine pozitivnih komentara žena koje su bile oduševljene činjenicom da ne sakriva svoja nesavršenstva.

Javili su se i dežurni kritičari koji smatraju da bi kao osoba koja se bavi manekenstvom trebalo da pripazi na svoj izgled i spreči nastanak strija.

- Mislim da smo zaboravili kako izgledaju stvarni ljudi. Imam i ja hrpu onih aplikacija za returširanje, ali jednostavno to ne želim da radim jer mislim da smo zaboravili kako izgledaju stvarni ljudi. Došli smo do toga da ljudi potpuno menjaju oblik svog tela. To nije pošteno. Niko se ne može upoređivati s nerealnim standardima - kaže Krisi.

Mindi Kaling - telesna težina

Mindi je još jedna od slavnih žena kojima je rečeno da nisu dovoljno lepe za uspeh. Ni putene obline glumice nisu svima po volji, ali ona nema nameru da gubi kilograme da bi zadovoljila holivudske norme fizičkog izgleda.

- Pogledam li ponekad Žizel i pomislim kako bi život bio super da nikada više ne moram da nosim "spanxice"?! Pa naravno. Ali to nije na listi mojih prioriteta i na listi stvari koje želim da napravim u životu -  napisala je Mindi u svojoj knjizi 'Is Everyone Hangign Out Without Me?'.

Autor: Story.rs
Izvor: zadovoljna.hr
Foto: Guliver/Getty, Instagram

Komentari (0)

Loading