Celebrity News

Kiša optužila dr Luka da je silovao Keti Peri

Kiša optužila dr Luka da je silovao Keti Peri

Kiša i Dr Luk još od 2014. godine vode pravnu bitku jer je pevačica optužila svog bivšeg producenta za seksualno zlostavljanje i silovanje 2005. godine. U celu dramu je sada umešana i Keti Peri...

Kiša

Naime, jedan portal je objavio pravni dokument koji je poslao tim Dr. Luka u kojem se spominje sadržaj privatne prepiske između Lady Gage i Keshe.

- 16. februara 2016. godine optužena je poslala poruku Stefani Germanoti pozatijoj kao Lejdi Gagi, u kojoj je ponovila lažne tvrdnje da ju je Luk silovao. U toj poruci, optužena je takođe lažno tvrdila da je Luk silovao i Katrin Hadson, poznatiju kao Keti Peri - piše u objavljenom dokumentu.

Keti nikada nije optužila producenta za seksualno uznemiravanje, ali jeste iznenada prekinula saradnju sa njim. Kada su je pitali zbog čega je to uradila, onda je jednostavno odgovorila:

- Moram da napustim gnezdo.

- Dr. Lukov tim sa druge strane oštro demantuje sve glasine, dodajući da imaju i Katynu izjavu da do napastvovanja nikada nije došlo. Keti je lično potvrdila da je Dr. Luk nije silovao. Ove Kišine optužbe baš kao i sve druge su baziranje na lažima, nezrele su i uvredljive i za Dr. Luka i za Keti Peri - rekli su iz njegovog tima.

https://www.instagram.com/p/BFKLFviP8iL/?taken-by=drlukeofficial

Keti se još uvek nije javno oglašavala ovim povodom.