Celebrity News

Pevačicu Duu Lipu prevario dečko? Evo šta je on na sve to imao da kaže

Pevačicu Duu Lipu prevario dečko? Evo šta je on na sve to imao da kaže

Svet je šokirala vest da je u jednom klubu pevačicu Duu Lipu dečko prevario baš dok je u pozadini svirala njena pesma. Posle svega oglasio se i on i imao šta da kaže.

Dua Lipa

Slavna pevačica Dua Lipa tek se nedavno pomirila s dugogodišnjim partnerom Ajzakom Keruom, ali ljubavna idila potrajala je vrlo kratko. Svi svetski mediji objavili su da je poznati kuvar i model nedavno uhvaćen u strasnom zagrljaju s nepoznatom brinetom u jednom noćnom klubu u Londonu.

Uz to, kako prenose tamošnji mediji, dok je Ajzak razmenjivao nežnosti s misterioznom devojkom, u pozadini je svirao upravo hit njegove Due Lipe „One Kiss“. I dok popularnoj pevačici poreklom sa Kosova u poslu ide odlično, u ljubavi je izgleda nešto drugačije.

https://www.instagram.com/p/Bj-YEXrHEz0/?utm_source=ig_embed

Da sve bude gore, dok se Ajzak tako blisko družio sa drugom, Dua je držala koncert u Americi, a završila je baš rečima:

- Ljubav je nešto najlepše na svetu. Nemojte se bojati da volite svim svojim srcem.

A ubrzo se i ozloglašeni Ajzak obratio svima na „Instagramu“, očigledno ljut zbog svega što se dogodilo. On je objavio fotografiju na kojoj je u ljubavi sa Duom i tako potvrdio da su zajedno i da se vole.

https://www.instagram.com/p/Bj-I0TODNNR/?utm_source=ig_embed

– Ne bih da iko pomisli da je Dua s nekim ko je ne zaslužuje i ne voli. Ona na to ne bi ni pristala. Sve ovo što se dogodilo maslo je novinara. Bio sam u gej baru i plesao sa prijateljicom. Pošto je bila velika buka, pričao sam joj nešto na uvo i onda je to sasvim drugačije interpretirano. Dua i ja smo ranije bili zajedno tri godine, a rastali smo se jer nismo imali vremena jedno za drugo zbog obaveza, a ne zbog ovakvih i sličnih objava u medijima. Ipak, naša ljubav je pobedila i danas smo mnogo jači. Naša ljubav je jača od toga – kazao je on jasno i glasno.