Celebrity News

Evo zašto je Bijonse večita inspiracija ženama širom sveta

Evo zašto je Bijonse večita inspiracija ženama širom sveta

Bijonse Džizel Nouls- Karter rođena je 4. septembra 1981. godine u Hjustonu u državi Teksas. Još kao veoma mala nastupala je kao pevačica širom Amerike a planetarni uspeh je stekla kao članica grupe Destiny's Child, da bi 2003. godine počela sa solo karijerom.

Njen svaki korak, kako poslovni, tako i privatni prati se u stopu. Kraljica popa neprekidno intrigira javnost - kako svojim fantastičnim nastupima, tako i činjenicom da o svom privatnom životu ne raspravlja u javnosti, te zbog toga još više je predmet interesovanja medija ali i svakodnevna inspiracija ženama širom sveta.

Pročitajte u nastavku pet relativno nepoznatih činjenica o životu dame koja je iznenadila fanove pre nekoliko dana lansiranjem zajedničkog albuma sa suprugom, reperom Džejem Zijem "Everything is love".

Prezime kao ime

Mnogi izvođači, da bi uspeli u svetu showbiza, promene svoje ime i prezime. To nije bio sličaj sa Queen Bey, jer njeno ime je varijacija od Beyincé, devojačkog prezimena njene mame Tine. Jednom prilikom, pevačicin ujak je rekao:

- Tina je smatrala da u našoj familiji nema mnogo muškaraca i zato je ćerki dala ime Beyonce, koje je u stvari prezime naše porodice.

Otkrivanje talenta

Njene glasovne sposobnosti otkrila je zapravo učiteljica plesa Darlette Johnson.

- Pevušila sam pesmu i onda ju je Beyonce završila. Ostala sam bez daha kako ju je otpevala. U početku je bila stidljiva, ali sam joj obećala da ću joj dati dolar i počela je da peva. Onda sam rekla njenim roditeljima da im dete peva fenomenalno i da je greota da je ne daju na časove pevanja.

Dobrotovor

Celokupni honorar od filma Cadillac Records, Bijonse je donirala za jedan kozmetički centar u Bruklinu koji ima rehabilitacioni karakter. Tu je srela ženu koja je imala problem sa zavisnošću i smatrala je da joj je ovaj susret promenio život:

- Kroz njenu priču, shvatila sam da svako do nas ima nešto sa čim se bori. Zavisnost od narkotika je društvena stigma, ali to mora da se promeni - rekla je Bi.

Simbolika broja 4

- Jeste, moj omiljeni broj je četiri: rođena sam 4. septembra, udala sam se 4. aprila. Inače, Beyonce i njen suprug Jay Z imaju istetoviran rimski broj IV na domalom prst.

Najgledaniji broadcast u istoriji MTV-a

Tokom izvođenja pesme Love on Top na dodeli MTV-i nagrada 2011., Beyonce je saopštila fanovima da je u drugom stanju:

- Želim da podelim ljubav koja raste u meni sa vama.

Ovaj video segment je najgledaniji u istoriji MTV-a, ušao je u Ginisovu knjigu rekorda, jer je video koji je najviše tvitovan u jednoj sekundi.