Celebrity News

Postidela se: Reakcija Bijonsine ćerke dok gleda mamin i tatin seksi klip - neprocenjivo (video)

Postidela se: Reakcija Bijonsine ćerke dok gleda mamin i tatin seksi klip - neprocenjivo (video)

I deca poznatih roditelja ponekad znaju da se postide zbog ponašanja mame i tate, a upravo to se dogodilo malenoj Blu Ajvi

Samo nekoliko stvari je strašnije za dete bilo kojih godina od toga da vidi seks svojih roditelja. Mala Blu Ajvi Karter je prošla još gore. Na mamu Bijonse i tatu Džej Zija u ljubavnom klinču nije naletela kod kuće pošto im je upala u sobu jer nije mogla da zaspi, već pred gomilom ljudi. I njena reakcija govori 1.000 reči.

Blu Ajvi je definitivno veća faca od roditelja! Na koncertu u Londonu ona je sedela i gledala nastup Bijonse i Džej Zija, a onda je u jednom trenutku na video bimu počeo da se vrti njihov seksi video, prilično eksplicitan.

Postiđena, ona je napravila zgađenu facu, a onda je prekrila lice rukama i okrenula glavu na drugu stranu. Na kraju se sakrila iza ograde.

Posle nekog vremena je izvirila da vidi da li je "neprijatna" scena prošla. Baš kao vi kada gledate horor. Tek kada je bila sigurna da je bezbedno vratiti se - ispravila se.

Video je jako brzo postao viral na Tviteru, a stotine ljudi komentarišu reakciju devojčice.

"Jadna klinka pokušava da izbegne traumu. Ova panika je stvarna", "Ovo je isto kao kada sam kao mala gledala filmove sa mamom i kad naiđe seksi scena, morala sam da se pravim da ne znam šta je seks", neki su od komentara.