Celebrity News

Poznata 48-godišnja glumica ponosno pokazala trudnički stomak

Poznata 48-godišnja glumica ponosno pokazala trudnički stomak

Popularna glumica Rejčel Vajs u aprilu je sa svojim obožavateljima podelila srećne vesti i otkrila kako očekuje dete sa suprugom, Danijelom Krejgom, javnosti poznatijem po ulogama akcionog junaka Džejmsa Bonda.

48-godišnja trudnica koja već nekoliko nedelja boravi u Njujorku može sve češće da se vidi u javnosti, a tada posebno do izražaja dolazi njen istančan modni ukus. Uvek doterana Vajs ni u trudnoći nije zaboravila da prati trendove, a ovih dana je zbog toplijeg vremena uskočila u laganije krojeve i letnje materijale.

Snimljena je u lepršavoj cvetnoj haljini ispod koje se nazirao trbuščić, teksas jaknu, platnene bele patike i veliku crvenu kožnu torbu. Holivudska lepotica imala je svoje već prepoznatljive blage talase u dužoj verziji popularne bob frizure.

https://www.instagram.com/p/BkWASirDMDC/?hl=en&tagged=rachelweisz

- Danijel i ja smo neizmerno srećni. Uskoro ćemo dobiti malog čoveka. Ne možemo da dočekamo da upoznamo njega ili nju. Pol je još uvek velika misterija - rekla je nedavno Vajs koja iz prethodne veze s rediteljem Derenom Aronofskim dobila sina Henrija, danas 11-godišnjeg dečaka.