Celebrity News

Poznati par presrećan: Jelisaveta i Teo čekaju bebu!

Poznati par presrećan: Jelisaveta i Teo čekaju bebu!

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić juče su proslavili prvu godišnjicu braka i tada uradili nešto što se od njih nije očekivalo. Naime, njih dvoje nikada na društvenim mrežama ne objavljuju zajedničke fotografije, ali su ovog puta to svoje pravilo "prekršili" i objavili slike sa venčanja.

Ali, to nije ono najvažnije. Kako se navodi, Jelisaveta je u blagoslovenom stanju i Teo i ona će uskoro postati roditelji.

- Jelisaveta i Teo su presrećni. Skoro su saznali da će se ostvariti u najvažnijom životnoj ulozi i glumica je tek u drugom mesecu trudnoće, što znači da će beba početkom februara sledeće godine doći na svet. Glumici i sportisti nije važno kog pola će biti njhov prvi naslednik, već samo da narednih sedam meseci sve prođe u najboljem redu. Jelisaveta za sada nema mučnine, veoma je aktivna i odlično podnosi trudničke dane. Ona je uvek dosta vremena provodila u prirodi, pa nije ništa čudno što je stalno napolju i što nema mira - kaže izvor blizak paru.

Kako se dalje navodi, oni su oboje žarko želeli da postanu roditelji, ali se nisu tome opterećivali. Za sada će Jelisaveta trudnoću voditi u Srbiji, a još nije sigurno da li će se poroditi ovde ili u Americi, gde Miloš igra.