Celebrity News

Slavna Hurem živi potpuno opušten život: Nisu mi bitni ni novac ni slava

Slavna Hurem živi potpuno opušten život: Nisu mi bitni ni novac ni slava

Nisu mi bitni ni novac ni slava, samo da živim u miru sa sobom i svojom devojčicom...

https://www.instagram.com/p/Bh_UtRggPe2/?utm_source=ig_embed

Merjem Uzerli, zvezda megapopularne serije "Sulejman Veličanstveni", koja je "oživeja" sultaniju Hurem, jedna je od najpopularnijih turskih glumica. Van filmskih studija i mimo glamura koji se veže za njenu profesiju, lepa Turkinja nemačkog poretla živi veoma običan život.

https://www.instagram.com/p/BhYNX_2gxZ6/?utm_source=ig_embed

Ćerku Laru odgaja sama, a sa svojim obožavateljima rado deli svaki važan događaj iz privatnog života. Tokom trudnoće glumica je prolazila kroz privatnu dramu zbog koje je bila i u teškoj depresiji, pa je morala da se leči. Upravo je njeno teško zdravstveno stanje bilo razlog zbog kog je napustila snimanje serije "Sulejman Veličanstveni" u kojoj je domaća publika upoznala. Nakon brojnih svađa i maltretiranja tadašnjeg partnera Kana Atesa pokušala je da se ubije. Danas je sve to iza nje i uprkos velikoj slavi koju je stekla pokazuje koliko je jedna obična i normalna mlada žena.

https://www.instagram.com/p/BevZDQAgfEN/?utm_source=ig_embed

Merjem Uzerli i njena Lara uigran su tandem. Nakon što je popularna glumica nedavno pokorila crvene tepihe u Kanu, u trenutku se vratila svom jednostavnijem i srećnijem svetu. Imala je nekoliko prolaznih ljubavnih veza, ali se čini da je najčvršća veza u njenom životu upravo ova koju ima sa svojom princezom koja joj je protekle četiri godine donela potpuno ispunjenje i sreću.

https://www.instagram.com/p/Bkan9pcBrXw/?utm_source=ig_embed

- U stvarnosti sam normalna, kao i svaka žena na ovoj planeti. Nisu mi bitni ni novac ni slava, samo da živim u miru sa sobom i svojom devojčicom - izjavila je.