Celebrity News

Tanja Bošković: Mnogo sam patila što su me frajeri ostavljali brzo, žalim što nisam imala dar za udaju!

Tanja Bošković: Mnogo sam patila što su me frajeri ostavljali brzo, žalim što nisam imala dar za udaju!

Tanja Bošković je rođena u Beogradu, a odrasla je u Aranđelovcu.

Nakon završenog školovanja usledila je blistava karijera, a upornošću i napornim radom izborila se za svoju reputaciju na glumačkoj sceni. Međutim, jedno joj nikako nije išlo za rukom.

Kako sama kaže - nije imala sreće u ljubavi.

- Nekad sam jako patila što su me frajeri ostavljali brzo, bez objašnjenja. Mislila sam da sam dosadna i najgora na svetu kad me niko ne voli. U stvari nisu me voleli onako kako sam očekivala: bezuslovno i do kraja života - objasnila je glumica jednom prilikom.

- U partnerskoj ljubavi imam slabo iskustva. Ja sam zaista zaljubljena u pozorište. Jednom kad sam prosila jednog od svojih momaka, odbio me je rečima da sam ja udata za pozorište i da i ne pokušavam da se udajem. Dobro sam ga shvatila i iz toga izvukla naravoučenije. Nisam se mnogo ni petljala s tim. Celo svoje srce, svu svoju emocionalnost mogla sam da zaposlim u pozorištu i na filmu, i više mi ništa drugo nije bilo ni potrebno - ispričala je Tanja u jednom intervjuu.

Uvek je iskreno priznavala da samo za jednim pati.

- Meni je žao što nisam uspela da bivam udata. Prosto mi nije Bog dao taj dar, dao mi je druge darove. Na tome sam beskrajno zahvalna. A ovo nisam umela - bila je iskrena Tanja.

Tanja iz veze sa rediteljem Dejanom Karaklajićem ima sina Đorđa i ćerku Lanu.

Devedesetih godina mnogo se pisalo o njenom napuštanju popularne serije "Srećni ljudi", gde je tumačila jednu od glavnih uloga - lik Lole Golubović. Naime, Tanja je odlučila da napusti seriju zbog malog honorara. Ona se čak i požalila svom partneru iz serije Desimiru Stanojeviću da joj dok ode do pijace inflacija "pojede" ceo honorar.