Celebrity News

Mina Lazarević dobila muža na sudu, evo koliki iznos alimentacije će on morati da plaća

Mina Lazarević dobila muža na sudu, evo koliki iznos alimentacije će on morati da plaća

Poznata srpska glumica Mina Lazarević uspela je da na sudu dobije veću alimentaciju od bivšeg muža Gorana Stanića za njihovo dvoje dece, saznaje magazin "Scena".

https://www.instagram.com/p/BWYOBX2BOR6/?hl=en&tagged=minalazarevic

Sud je odredio baletanu da je dužan da ubuduće za njihovo dvoje dece Marka i Ivu isplaćuje alimentaciju u iznosu od 22.000 dinara.

- Mina je tražila da se poveća izdržavanje koje je određeno njihovim sporazumnim razvodom braka prošle godine i njen zahtev je usvojen, te je doneta presuda u njenu korist. Sudija je odredio alimentaciju za sina Marka 12.000 dinara, a za ćerku Ivu 10.000. Goran je dužan da ukupan iznos plaća od juna 2017. godine kada je podneta tužba za povećanje alimentacije. Pošto je on u međuvremenu plaćao prvobitno određenu alimentaciju on je od sada dužan da plati razliku od juna do momenta kada je donesena presuda - otkriva za magazin “Scena” izvor dobro upućen u ovaj slučaj i dodaje:

- Pošto presuda nije pravosnažna, Stanić je odlučio da na nju uloži žalbu, a to znači da tok ovog procesa možda može da se promeni. Očigledno Goran smatra da nije u mogućnosti da isplaćuje ovoliku alimentaciju - objašnjava naš izvor.

Kao što smo već pisali, Mina i Goran su se povodom ovog slučaja sreli na sudu i to u januaru ove godine kada je održano prvo ročište. Mina je tada jedina bila saslušana i tom prilikom je istakla da zbog kredita koji sama isplaćuje za stan na Zvezdari u kojem je sa bivšim mužem zajedno živela nije u mogućnosti da izdržava decu sa alimentacijom od 6.000 dinara po detetu. Lazarevićeva je istakla i to da taj iznos treba povećati i iz razloga što su deca sada velika. U martu je potom saslušan i Goran Stanić, a onda je nedavno sudija doneo presudu kojom se prihvata zahtev majke.

Podsećamo, Minu je u avgustu 2015. godine pretukao tadašnji muž Goran Stanić u stanu na Zvezdari u kojem su zajedno živeli sa njihovo dvoje dece. Stanić je tada priznao krivicu i nagodio se sudom da godinu dana provede u kućnom zatvoru uz elektronski nadzor. Prošle godine Mina i Goran su se i zvanično razveli.

- Pravosnažno je brak razveden i oba deteta su pripala Mini na staranje uz obavezu njenog bivšeg supruga da doprinosi izdržavanju zajednice. Mogu da kažem da je ona neko ko je posvećen deci. Razapeta je na mnogo strana, ali su joj prioritet deca - izjavio je nedavno glumičin advokat Ljubisav Radosavljević.

Pokušaji da dobijemo izjavu od Mine ovim povodom ostali su bezuspešni.