Celebrity News

Milica Todorović priznala da ima problem sa depresijom, a evo kako izlazi na kraj sa njom

Milica Todorović priznala da ima problem sa depresijom, a evo kako izlazi na kraj sa njom

Popularna pevačica Milica Todorović pre samo nekoliko dana ostvarila je veliki uspeh sa numerom ,,Šou program", a na promociji ju je podržalo mnogo kolega i koleginica sa estrade.

Ova atraktivna plavuša svojom pojavom privlači veliku pažnju javnosti, a ekipa "Premijere" nije propustila priliku da je pita koja je tajna njene vedrine kojom pleni gde god da se pojavi.

- Kada je osoba zadovoljna, može da bude nesređena koliko god hoće ona će da zrači, tako da - rekla je Milica.

Energija kojom zrači mnoge je nasmejala do suza, ali Milica ima i drugu stranu priče. Nije sakrila da je često nezadovoljna, ali uvek zna kako da se izdigne i krene napred.

- Ja brzo padnem u neku depresiju i ne volim da pričam ni sa kim, ni kad sam kod kuće, a onda kažem sebi: "Milice, toliko si toga prošla sa svojih 27 godina" - priznala je Todorovićeva.

Pesma ,,Šou program" je, kako kaže, u potpunosti opisuje, a ona je otkrila da je to zbog jedne mane koje nikako ne može da se reši.

- Kod mene je svaki dan neki šou program. Ja moram da kažem da sam jako neorganizovana, to mi je velika mana. Ali, ja se trudim, dajem sve od sebe da to ispravim - rekla je Milica.