Celebrity News

Kardašijanovi ponovo u ljubavi sa Tristanom Tompsonom: Evo šta ga Kim preklinje

Kardašijanovi ponovo u ljubavi sa Tristanom Tompsonom: Evo šta ga Kim preklinje

Ceo Kardašijan-Džener klan se okupio juče da zajedno proslavi rođendan Kloi Kardašijan, a zahvaljujući Kim, fanovi su na njenom Instagramu imali priliku da vide skoro svaki detalj.

Međutim, ono što je izazvalo najviše reakcija je video koji je Kim podelila i tiče se košarkaša Tristana Tompsona. Nakon skandala koji je izbio kada je otkriveno da je Tompson varao trudnu Kloi i cela zbrka se odigrala u toku njenog porođaja, Kim je u emisiji kod Elene Dedženeres izjavila da je situacija "sje**na".

Ali, izgleda da nakon što je Kloi odlučila da oprosti košarkašu zarad ljubavi koju oseća prema njemu i bebi Tru, i njene sestre moraju da "smire strasti" i ponašaju se prijateljski prema njemu.

U pomenutom video snimku se vidi kako Kim preklinje Tristana da je odblokira na Instagramu i da se ponovo "zaprate".

- Okej ljudi, šta mislite, Kloin je rođendan. Da li mislite da bi trebalo da pitam ovog čoveka da me odblokira? Zbog Kloinog rođendana, hoćeš li me molim te odblokirati? - upitala je Kim košarkaša koji se video kako leži na ležaljci iza nje.

Naravno da je morao da pristane, a rijaliti zvezda je snimila svaki potez koji je doveo do ponovnog Instagram prijateljstva.

Kim je prva otpratila Tristana kada je situacija eskalirala, a on joj je uzvratio istom merom, ali šta je jedan skandal manje-više u ovoj rijaliti porodici? Svakako ne nešto što ne može da bude zaboravljeno...