Celebrity News

Surovo iskrena: Nikolija otkrila zašto se ne pojavljuje sa Reljom u javnosti

Surovo iskrena: Nikolija otkrila zašto se ne pojavljuje sa Reljom u javnosti

Popularna pevačica Nikolija Jovanović promenila je život iz korena kako se ostvarila u ulozi majke, ali to je svakako nije sprečilo da i pored toga izgleda uvek atraktivno.

https://www.instagram.com/p/BkAWRt5BN4f/?hl=en&taken-by=nikolijaofficial

Ono što joj je najdraže jeste činjenica da je nekada volela noćne provode i izlaske, a danas je jedna od onih koja spremna dođe na nastup i svojim hitovima iznova oduševljava svoju publiku.

Najviše sam volela da izlazim po beogradskim klubovima i evo šta sam doživela, danas na tim istim mestima i nastupam - rekla je Nikolija koja je u ovim momentima bila nostalgična.
Iako je u skladnom odnosu sa svojim partnerom Reljom Popovićem, njihov dvoje se u poslednje vreme ne pojavljuju zajedno u javnosti. Mediji su posumnjali da su se među njima možda dogodile neke nesuglasice, a ekipi emisije ,,Premijera" demantovala je te navode i otkrila šta je razlog njihove trenutne razdvojenosti.

https://www.instagram.com/p/BjnDPdEhigJ/?hl=en&taken-by=nikolijaofficial


- Pa tu neko malo više radi, a neko se malo više slika. On je u studiju, sprema nove pesme i vredno radi. Spremam i ja samo što postižem da vam izađem u susret - ispričala je Nikolija.
S obzirom na to da se ni sa njenom majkom Vesnom Zmijanac ne pojavljuje često u javnosti, Nikolija je sa ponosom istakla da ona radi punom parom i da joj godine ne predstavljaju nikakav problem.

- Ona radi kao devojčica od dvadeset godina. Sad je bila u Atini mesec dana, ide za Bugarsku svaki vikend i stalno ima neke relacije... Ja baš razmišljam, dokle ćeš više da se ponašaš kao tinejdžerka - rekla je kroz smeh Nikolija.